Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter, som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Endelig!

Da var det endelig sommerferie for min del. Jeg er ferdig på Re som lærer, jeg har tatt meg to uker ferie fra Glitter, og i kveld reiser Kim og jeg til Tyrkia! Det blir så utrolig deilig, komme seg litt bort og bare kose seg med sol, varme og godt selskap. Jeg skal se om jeg ikke får blogga litt der nede, men det blir ikke en første pri kanskje, meeen dere hører sikkert fra meg :)

- Ylva0 Kommentarer


Who cares

Ah, det er så deilig ute nå! Jeg har heldigvis fri i morgen, og på torsdag har jo alle fri, så jeg håper virkelig på like strålene vær de neste dagene! Om det er tilfellet, så utfordrer jeg meg selv til å ta det første badet for året- so stay tuned!

Håper dere og koser dere i sola og varmen.

- Ylva0 Kommentarer


50 år

I går var det duket for ordentlig fest! Pappa blir 50 neste helg, og da kan man ikke annet enn å ha et 50 årsslag. Det var hæla i taket og tenna i tapeten, og de gamle holdt ut i de lange timer. Alt i alt var det en veldig vellykka fest, og jeg vil påstå at alle storkoste seg!

Jubelanten!

Håpe dere hadde en fortreffelig lørdagskveld!

- Ylva0 Kommentarer


Nyfarga

Idag har jeg endel fått vært hos frisøren. Etterveksten var blitt vel synlig, så det var på tide for å si det sånn. Håret ble mørkere enn sist, og denne gangen har jeg også prøvd meg på en moderat dipdye. Jeg ble veldig fornøyd egentlig!

What do you think?:)

Før og etter.

- Ylva0 Kommentarer


Back to normal

I går var det tilbake til hverdagen, og jeg vil påstå at den kom ganske så brått på. Det var opp klokka seks, og den første mattetimen jeg hadde på Re var klokka åtte, og så gikk det bare slag i slag resten av dagen. Egentlig helt greit det altså, så jeg skal ikke klage- blir absolutt penger av det! Idag var det avgårde på jobb på Glitter, og det gikk bare bra- har fått inn masse nye varer nå, så det er absolutt å anbefale en tur og se! Ellers er det ikke mye å oppdatere om altså, håper dere alle har hatt en herlig påske :)

- Ylva0 Kommentarer


Sydenferien er i boks

Etter endel snakk og litt frem og tilbake, har Kim og jeg endelig fått surra oss til å booke oss en sydentur! Det ble Tyrkia, og jeg gleder meg utrolig mye- skal bli så deilig med litt sol og varme! Vi drar 20. juni, og blir i to uker, hotellet ligger så å si på stranda og jah, jeg er egentlig bare veldig fornøyd og har trua på at det blir en herlig tur. Andre som alt har sett seg ut, eller bestilt sydentur, kanskje?

Ser absolutt ikke vondt ut, nei!

 - Ylva0 Kommentarer


Jenta mi er 20!

Da var også Frida endelig 20!! Gratulerer med dagen, gullet! :D Jeg håper dagen har vært super hittil og at kvelden blir awesome! Du fortjener bare det beste, og vi er begge veldig glad i deg! Nå som hele frylma er 20 og kan gå hvor de vil, så er byene utrygge- watch out Tønsberg! Jeg elsker deg, Fridus!<3

Du er awesome, Frida! Happy birthday!

- Ylva1 Kommentarer


Verdens beste er 20!

Gratulerer med dagen, Maddemor!! Som dere sikkert har skjønt har vår kjære Madde bursdag idag, endelig 20! Ting har gått slag i slag i hele dag, med både tidlig, les: VEDLG tidelig, bursdagsvekking, jobb og bursdagsfeiring- utrolig koselig, don't get me wrong, men litt deilig å kunne slappe av nå. Men jeg må bare si til bursdagsbarnet at jeg håper du har hatt en super dag- det er fortjent!! Jeg setter utrolig pris på deg og elsker deg veldig mye<3 Du er gull, baby!

Stooor bursdagsklem fra meg! Takk for en herlig dag :)

- Ylva0 Kommentarer


Tacokveld

I går var det tacokveld hos selveste Askjem! Vi var seks stykk som satt og koste oss med taco, og etterhvert ble det både ett og to og tre glass med no godt i! En litt spontan fylla kan du vel kalle det, men gud så kos!! Trenger ikke alltid være fult hus og dunkende musikk for å ha en god fest, vil påstå at vi alle storkoste oss. Så da er det bare å takke for i går, og glede seg til neste gang <3

- Ylva0 Kommentarer


Husmor Ylva

Idag var det ikke jobb, så da tenkte jeg at jeg fikk gjøre litt småting i huset. Mamma, pappa og lillebror har vært bore hele uka og kommer hjem idag, så jeg har vaska badet og rydda litt her og der. Jeg har vaska og rydda rommet- det trengtes, og om ikke så lenge skal jeg prøve å selge russebilen vår. Slår på stortromma idag altså, så et klapp på skuldra til meg!

Andre som har brukt litt av dagen på rydd og vask? Til tross for at det er ferie..

- Ylva2 Kommentarer


Back to work

I går var jeg endelig i bedre form og fikk dratt meg selv på jobb. Jeg må innrømme at det var litt hardt, ble fort sliten og var kanskje ikke helt i form, men var virkelig deilig å gjøre noe annet enn å ligge i senga og sove. Skal på jobb idag også, men ikke før fire, så da får jeg tid til å ta igjen litt Grey's- love it! Slenger med et outfit of the day;

Ha en fin dag, alle sammen!

- Ylva0 Kommentarer


Syk..

Det har vært litt dårlig med blogging om dagen, men nå har vi fått litt tilsnakk av backpacker'n vår som koser seg i Australia, så vi skal prøve å skjerpe oss. Det blir nok ikke det beste innlegget fra meg, jeg har holdt senga siden jeg kom hjem fra jobb i går og i hele dag.. Heldigvis har jeg en veldig snill kjæreste som passer på meg, og flyr frem og tilbake for å hente ting til meg! Veldig takknemlig for det! Så nå er det snart kvelden for meg faktisk, også får vi håpe jeg får en litt bedre natt enn gårsdagens.

Det er jo tida for forkjølelse og sykdom nå, så til alle dere andre som også er syke; masse god bedring!

- Ylva3 Kommentarer


Slag i slag

Vekt klokka seks, opp halv sju, avgårde til skolen, timer fra ti på ti til ti over halv to, få kjørt pappa til timekspressen, komme meg til by´n for å så dra på jobb, stenger klokka åtte, hjemme halv ni, skifte til treningstøy for å så komme seg på mølla, dusje, spise, slappe litt av, bli henta av Kim og NÅ kan jeg endelig sitte helt stille og ta kvelden. Blir helt sliten av å bare skrive alt jeg, og kjenner vel på kroppen nå at den er veldig klar for en god natts søvn. Det er vel lov på en dag som denne å innrømme at jeg er sliten, men må også få sagt det at det er litt deilig at jeg har fått gjort såpass mye ut av dagen- lønner seg å stå opp tidlig. Heldigvis har jeg helt fri i mårra, så da skal jeg prøve å få sove litt ekstra- noe jeg faktisk sliter med for tida.. våkner av meg selv i åttetida, IKKE bra.. Men da ønsker jeg dere alle en god natt, sov godt!

- Ylva0 Kommentarer


Harrytur

Tidlig til mårra'n idag satte fem trøtte tryner seg inn i bilen og kjørte avgårde til Horten for å så kjøre til Nordbysenteret. Der gikk pappa, lillebror, kompis av lillebror, Kim og jeg rundt i noen timer, kjøpte mat og klær og tok halv to-ferja hjem igjen.

På båten fikk vi utrolig god lunsj, så vi satt der fra vi gikk på båten til vi ble kasta ut. En tur på taxfree'n ble det selvfølgelig, og der kjøpte jeg sprit heeelt selv- woho! Også kjøpte jeg noe så fancy som neglglitter, så det tenkte jeg å prøve nå, så får vi se om det funker så bra som jeg håper!

- Ylva3 Kommentarer


Nothing special

Det har vært endel jobb, faktisk, noen ekstra vikartimer og fagdag med elvene mine i mårra gjør at det blir litt ekstra, men jeg klager ikke! Det er fortsatt like gøy og jeg stortrives, jeg. Ellers har det ikke skjedd veldig mye, var jo, som Frida har sagt, i bursdag til Lotte- veldig kos :) Idag hadde Madde og jeg sushidate, NAM, og til helga blir det litt forskjellig; ut, harrytur og Kongsberg, så da skal jeg prøve å få blogga litt mer enn det jeg har gjort i det siste. Slenger med noen utrolig spennede insta-bilder; heter ylvaa93 om dere er interessert forresten- Ylva0 Kommentarer


It's the birthdaygirl

Dagen idag starta ganske tidlig. Jeg skulle opp på Re og ha min herlige matteklasse, og til min store glede fikk jeg bursdagsang før vi startet timen- veldig koselig! Så nar turen til Frida, plukka opp Madde i by'n først, og når vi kom til Frida var det muffins, pølser og partyhatter. Av Frida og Madde fikk jeg et fantastisk herlig iPhonedeksel, love it!


Etter å ha vært hos Frida, som forresten var så snill som kom hjem bare for å være med meg idag, så var det hjem i familieselskap. Da var det alt av stort og smått som møtte opp, og det er jo alltid like hyggelig! Bråkete, ja, men veldig kos. Kusina mi, hu yngste- Lydia, er litt av et sjarmtroll, så jeg fikk knipsa et bilde av oss da hu lekte med barbiene mine, storfornøyd da ser du!

Etterhvert roa ting seg, og det er ikke feil. Frida kom over en tur, og Kim, hu og jeg satt og snakka en god stund før jeg sa at nå var jeg sliten og ville i seng. Jeg har hatt en utrolig fin dag, og kost meg masse! Det er litt rart å være 20, ute av tenåra og nå er det fint lite som hindrer meg. Må si at det ikke var feil å kunne kjøpe sprit da! Som jeg sa da jeg gikk inn på polet istad: "welcome to my kingdom".

Ellers var det etterspurt hva jeg fikk; stort sett var det penger- og det kommer absolutt godt med! Også fikk jeg en krølltang, det trenger det rette håret mitt, en genser og armbånd av min herlige bror- traff blink som vanlig, han. Sølvgaffel av farmor, skal ha tolv, så nå mangler jeg bare fire, og så har jeg fått penger jeg skal få bruke på sydentur til Kim og meg av Kim. Utrolig takknemlig for alt, og setter pris på alle gratualsjonene jeg har fått idag- dere er skjønne!

- Ylva, 20 år- faktisk!3 Kommentarer


Ny jobb, og ni måneder

Idag fikk jeg en veldig hyggelig telefon! Jeg har fått jobb på Glitter, og har opplæring allerede i mårra. Det skal bli veldig deilig å slippe og sitte på rævva, og bare vente på at det skal bli tirsdag og torsdag (det er de dagene jeg underviser). Så jeg er utrolig motivert til å komme igang, få jobba masse og få spara opp penger! Can´t wait!

 

Det er også ni måneder siden Kim og jeg ble sammen idag, så vi slår på stortromma og "feirer" med enchiladas og Cola- I know, we´re badass! I kveld skal ikke Kim på trening, så da har jeg han i hele kveld, og det blir veldig koselig! I love you, baby<3

 

FORRESTEN! Nå er det bare TO dager til jeg er 20! Det stemmer, 24. er dato´n!!

- Ylva1 Kommentarer


Hyttetur

Kim og jeg dro opp på hytta i går formiddag, og her oppe er det virkelig vinter! Kaldt, masse snø og strålende vær- ganske deilig egentlig!

Det er ganske behagelig å komme seg bort fra masete familie og ikke minst Laika- hunden til Kim og familien, som Kim og jeg må passe på da foreldrene hans er i Thailand. Litt deilig å slippe å våkne av vekkerklokka og gå tur med Laika i åtte-nitida. Nå står Kim og lager middag, enchiladas, jeg får ikke lov til å rikke meg, så får pent bare sitte og vente til jeg får middagen servert- snille kjæresten min!

- Ylva0 Kommentarer


8 days, bitches

Ah, jeg kan ikke legge skjul på at jeg er utrolig glad i bursdager, kanskje spesielt min, haha! I fjor ble jeg jo 19, et utrolig kjedelig tall, men i år blir jeg endelig 20! Yey! Og jeg kan sikkert prøve å si at "neinei jeg teller ikke ned til bursdagen min, det er jeg for gammel til..", men det er bare jug! Det er klart at jeg teller ned, og nå er det, som dere sikkert har skjønt, bare ÅTTE DAGER igjen. Dato´n er 24. januar, and you better remember it. Haha, er kanskje ikke SÅ viktig, men det er selvfølgelig alltid hyggelig med en bursdaghilsen :) Andre som også har bursdag i nærmeste tid, kanskje?

- Ylva2 Kommentarer


Min første time

Idag var det matte igjen, og den første timen jeg hadde helt aleine. Jeg må si at det er en veldig snill klasse jeg har, selvfølgelig med sine uroheter som alle klasser har- er ikke lenge sida jeg var der selv, men jeg klager absolutt ikke! De hører på meg, og vi kommer oss gjennom det jeg har planlagt. Jeg ser virkelig frem til hver time, og skal klare meg veldig fint i et halvt år. Torsdag er jo neste time alt, og da har jeg også fått en vikartime i naturfag, og det kan jo bli interessant. Er ikke det vanskeligste tema, er om kosmetikk og spiseforstyrrelser, men litt må jeg nok lese meg opp til. Så i morgen får jeg vel bare dukke ned i Senit og Sinus, fun fun!

- Ylva1 Kommentarer


Middag og Batman

I går hadde Kim, Madde og jeg en aldri så liten date. Kim og jeg, les jeg, hadde tenkt å lage hjemmelagd pizza til kvelds, med deig helt fra bunnen av og sånn altså! Og siden det er litt stusselig å spise pizza bare helt aleine, så spurte vi om ikke Madde ville komme på middag- og det ville hun selvfølgelig! Så vi hentet henne etter jobb, og når vi kom til Kim, så fant vi ut at vi måtte se Batman. Vi skulle egentlig se den siste bare, men Madde hadde ikke sett noen av de, så da måtte vi starte med Batman Begins. Vi rakk bare å se to, så den siste får vi ta ved en annen anledning. Det var en veldig hyggelig kveld, jeg storkoste meg, så jeg syns ikke det får bli så lenge til neste gang! (Pizza´n ble forresten veldig god, om jeg må si det selv)


Trekløveret <3 (fra nyttår riktig nok)

- Ylva0 Kommentarer


Back to school

Idag var den første dagen min på Re. De første timene gikk til å bare bli litt kjent på skolen, og siden pappa jobber der, så gikk det ganske greit- fikk en grei rundtur med han. Så var det tid for å møte klassen jeg skal ha. I timen idag satt jeg bare og så på, fulgte litt med og prøvde å lære meg litt navn, og det virker som om jeg får en veldig grei klasse, så dette gleder jeg meg til! På torsdag tar jeg nok litt av timen, og fra neste uke er jeg helt alene, og det blir bare meg og 1P-klassen frem til sommerferien- spennende! Så da er det bare å sette seg ned, og lese enda litt mer på pensum, og satse på at de unge og håpefulle lærer noe av meg. I´ll do my best!

- Ylva

 0 Kommentarer


"Mattelærer Ylva"

Hei og hopp! Har ikke skjedd veldig mye i det siste, men i jula gikk ting slag i slag og det er først nå jeg kjenner at jeg kan slappe av litt, så da tenkte jeg bare å oppdatere om hva jeg skal de nærmeste ukene- så får vi se om jeg kanskje tar et forsinka juleinnlegg litt seinere. Jeg har nemlig fått tilbud om å ha en klasse i matte oppe på Re vgs. Jeg vurderer jo læreryrket ganske sterkt, så takket gladelig ja til dette med en gang! De siste dagene har jeg retta en bunke med heldagsprøver, og i morgen er min første dag, så det gleder jeg meg veldig til! Kan sikkert fortelle mer om det i mårra, enn så lenge får dere ønske meg lykke til :)

- Ylva1 Kommentarer


En rask oppsummering

Som Madde har skrevet, så har jeg farta mye frem og tilbake og idag kom Kim og jeg hjem fra Trondheim. Vi har nemlig vært for å hente tinga mine, for jeg skal flytte hjem hvertfall det halvåret her, og skal jobbe litt. Nå kommer jeg rett fra en treff med noen venner av mor og far, en årlig tradisjon, og det var like koselig som alltid! Skal bli flinkere å skrive litt mer fremover nå, har bare hatt en liten juleferie de siste dagene. Når det kommer til gaver og sånn, så kan jeg jo nevne at jeg blant annet har fått endel klær, masse neglelakker, Jeffrey Campbell sko- love them, og iPhone!! Så nå er det bare å følge meg, som de to andre, på instagram; ylvaa93, enn så lenge, så kommer jeg sterkere tilbake!

- Ylva0 Kommentarer


Eksamenslesning

Long time, no see! Jeg kan ikke akkurat skryte av blogginga mi for tiden, men sånn blir det innimellom, så heller bare ta en liten oppdatering. Nå om dagen er jeg hjemmehjemme og leser til eksamen, forelesningene er ferdig og da tenkte jeg at det er like greit å dra hjem å lese- får gjort mer her enn i Trondheim egentlig. Det er også blitt sånn, etter noe om og men, at jeg skal flytte hjem til jul igjen. Jeg følte at det jeg holder på med nå ikke var helt klaff, så da er det like greit å bare flytte hjem, ta en liten tenkepause- med litt jobb forhåentligvis, og finne ut hva jeg egentlig vil. Så da får vi krysse fingrene for at jeg finner på noe lurt, og kommer jeg meg igang igjen til neste høst!

Får forresten minne på om den spørsmålsrunden vi har, trykk her :) 

- Ylva0 Kommentarer


Surprise!!

Jeg satt på rommet mitt på torsdag og ante fred og ingen fare. Jeg var overbevist om at Kim var på jobb i Oslo og Madde hadde akkurat vært hos tannlegen, og jeg satt og koste meg med Brothers and Sisters. Plutselig står Kim på rommet mitt og sier hei, som om det er den mest naturlige ting og VIPS, så stod Madde der og! Så overraska som jeg ble da, har jeg aldri vært i hele mitt liv! Jeg gråt faktisk litt, og det tok litt tid før jeg fakitsk skjønte at de stod på rommet mitt. Vi hadde en utrolig herlig helg, og når Kim dro på søndagen ble Madde fakitsk igjen, og hu dro ikke hjem igjen før idag. Så jeg har nesten hatt en hel uke med besøk, og i morgen kommer Kim opp igjen, så jeg kan virkelig ikke klage! Det var ekstra kos at Madde fikk kommet opp, hu var jo den eneste av Frylma jentene som ikke hadde vært i Barteby'n enda , og det at hu ble noen ekstra dager var veldig deilig!


Go'gjengen! (Bildet er fra i sommer riktig nok)

Så til slutt, mine to herligheter; takk for at dere gadd å kjøre helt opp hit og overrasket meg såpass som dere gjorde! I LOVE YOU!

- Ylva2 Kommentarer


Shoe mania

Apropo ønsker (mitt forrige innlegg ang. nyttårskjoler) har jeg, som vanlig, sko høyt på lista. Jeg må bare innrømme at jeg er svak for sko, er ikke noe annet å gjøre med det! Som med kjolene har jeg funnet endel sko på Nelly som jeg er blitt greit betatt av, ja jeg sa betatt, og krysser derfor fingre og tær for at kanskje et av disse parrene ligger under juletreet i år. 


True love.. 

- Ylva0 Kommentarer


Nyttårskjolen

Jeg har det med å kjøpe ny kjole til nyttår hvert år, helt sikkert en dårlig vane, men jeg kjøper ikke så ofte kjoler, så tenker at nyttår er en fin anledning. Nå som jeg er student har jeg ikke akkurat flust med penger, men håper fortsatt at jeg kan få meg en ny kjole til nyttår for jeg har forelsket meg i tre (nummer en og to er favorittene, men den tredje er absolutt ikke stygg!) stykker fra Nelly! Så får kanskje hinte litt om at det står høyt på ønskelista i år hvertfall.

- Ylva0 Kommentarer


Wait, what?

Da jeg våknet opp idag snødde det ganske bra, men ikke bare det; det lå et ganske bra lag med snø på bakken. Det fortsatte å snø endel, og jeg har snø til litt over anklene mine.. Nå har jeg fått utrolig julestemning, litt tidlig I know, men med snø forbinder jeg jul, og det er faktisk ikke såå lenge til! Har allerede begynt å tenke på julegaver og det som følger jula med, så jeg får vel bare komme igang, så jeg kan slappe litt mer av når eksamenstyret begynner. Uansett; det er snø så det holder her i Barteby, og vinter'n er kommet for fult!

- Ylva1 Kommentarer


6 måneder

Etter en herlig helg med avslappende hotelliv, basseng, boblebad, byturer og god mat er det tilbake til hverdagen igjen, noe jeg ikke ser veldig frem til. Helga var, som nevnt, en aldri så liten markering av at Kim og jeg har vært sammen i et halvt år (idag faktisk)- woho, gratulerer til oss! Haha. En rask oppsummering på hva vi gjorde står over, og jeg må si at det er aldri feil å komme seg litt bort fra hybelen og bare slappe helt av! Jeg må jo også innrømme at denne avstanden er ikke akkurat noe å hoppe i taket for, og jeg savner Kim veldig mye, men på tross av det så vil jeg påstå at vi har det ganske så bra, så at det blir enda noen halvår til skal vi ikke se bort ifra! Ellers er det ikke stort mer å bli oppdatert om, men må avslutte med et bilde av den fantastiske gaven jeg fikk av Kim i helga! Fikk denne utrolig vakre ringen; 

  

Ble helt satt ut egentlig, men er blitt veldig glad i den! Og igjen gutten min; Tusen takk!!<3 Både for ringen, og en fantastisk helg!

- Ylva0 Kommentarer


Avgårde igjen

Som jeg nevnte skal jeg reise bort denne helga også, men ikke akkurat veldig langt. Jeg skal bare bort fra hybelen og ned til sentrum, og bo på hotell der med bestekjæresten. Det er ikke altfor mange timene til han lander på Værnes, men i mellomtiden får jeg pakke ferdig og gjøre litt skole. Gleder meg til en herlig helg! (Kan jo nevne at vi gjør det her i forbindelse med at vi har snart- les til mandag, vært sammen i et halvt år, og det burde jo markeres litt).

Thumbs up!

- Ylva0 Kommentarer


Hjemmehelg og bytting av linje

Ting går slag i slag om dagen, og selvom jeg har fått vært hjemme enda en helg nå, så får jeg ikke helt tid til å slappe ordentlig av. Når jeg først er hjemme er det venner og familie som skal besøkes, noe jeg selvfølgelig ikke har noe imot, men da flyr tiden avgårde. Jeg var jo hjemme helga som var, og skulle hjem på mandagsmorgen, men flink som jeg er, så klarte jeg å miste det flyet! Da ble det en ekstra natt hjemme- ikke noe jeg klager på, og bare to dager uten Kim, for han kommer på besøk i morgen alt. Da blir det hotell og greier og greier, så det gleder jeg meg til!

Siden sist har det vel ikke skjedd store greine. Datan min valgte å takke for seg, og jeg måtte på jakt etter ny data i Trondheim, noe som ikke var bare bare. Jeg var på litt av en rundtur, både i og utafor sentrum, og det hele endte med at jeg kjøpte meg ny data først når jeg kom hjem. Eneste jeg ikke har fått på plass er å hente ut alle bildene mine fra den gamle datan, noe jeg håper jeg får gjort snart, og det er jo utrolig kjedelig!! 

Ellers har jeg vel funnet ut av at lektor i realfag ikke var helt min greie, så jeg skal prøve å få bytta over til lektor i samfunnsfag etter jul. Om det ikke går får jeg flytte hjem vårhalvåret, og heller søke på nytt studie til høsten. Men enn så lenge får jeg bare holde ut, og prøve å stå på eksamenene som dukker opp en etter en om noen måneder. Wish me luck!!

Har ingen bilder selv, så slenger med et fra i sommer. Godjenta mi <3

- Ylva 1 Kommentarer


Herlig helg

Denne helga har vært utrolig deilig og avslappende. Jeg fikk besøk av Kim på torsdag kveld, og han var her hele helga. Vi gjorde ikke store greine, men var en tur i by'n- første gang jeg har vært der siden jeg kom hit faktisk, også tok vi en liten rundttur på skolen, bare så jeg kan vise han hvor jeg tilbringer store deler av tiden min. 

Ellers har vi bare slappet av, og jeg har endelig fått meg litt annen mat enn pølser og pizza. Jeg fikk ENDELIG taco- gud å godt det var!! Nå er det bare å ta fatt på en ny uke med mye skole og styr, og vips får jeg besøk av Frida og Thomesine, blir kos! Så nå vil jeg bare melde til min kjære bestevenn, og bloggsamboer, at jeg etterlyser et besøk i nærmeste fremtid! 

   
- Ylva0 Kommentarer


Immball

På torsdag var det avsluttning av opptakstiden vi har hatt i linjeforeningen siden vi starta på NTNU, nemlig ball! Det var tapas, taler, sang og masse godt å drikke på. Jeg hadde det utrolig koselig, og var vel hjemme i halv to tida. Jeg klarte selvfølgelig å skade meg, så høyre foten min var omtrent dobbelt så stor til morningen i går, og den er greit vond å gå på. MEN det er ble noe bedre utover dagen og idag er det ikke så altfor ille, og jeg håper jeg slipper og dra på legebesøk. Jeg trodde jo at jeg hadde mista kamera mitt, men idag fant jeg det!! Det lå i jakkelomma mi, så da kan jeg slenge med litt bilder for en gangs skyld!

Anne Oline and moah

Go'jentene

Skjønne!

- Ylva0 Kommentarer


Dans og motivasjon

I går fikk jeg endelig dansa litt igjen! Det var ganske så deilig egentlig, må bare passe på å få teipa beinet mitt neste gang, som forsåvidt er i kveld. Ellers går det i skole, sole og skole.. motivasjonen er veldig opp og ned, og det er ikke barebare å holde motet oppe.. Det er en ganske stor overgang fra vgs, og det merkes! Men jeg prøver å holde motet oppe, og det jeg har brukt som en gulerot nå er at jeg skal hjem om to dager- blir bra. Og dansinga hjalp også ganske mye på motivasjonen, det hjelper på humøret :)

Ellers har nå drittværet kommet for å bli, ser lovende ut, eller hva; (det er også varsla snøbyger visse steder idag, så ja- velkommen til Trøndelag) 


- Ylva 

 2 Kommentarer


Vel overstått

Da har jeg kommet hjem fra hytteture, og GUD å sliten jeg er! Vi hadde det gående fra to til to i går, og det kjennes på kroppen!

Vi ble kjørte opp til en parkeringsplass, og der fikk vi beskjed om å finne veien til hytta sjæl ved hjelp av et lite nedtegna kart. Vi klarte det vel på drøye 20 minutter, og da vi endelig var kommet frem var det bare å velge en seng for å så komme seg ut igjen, for da starta selve opptaksprøva! Det var alt fra å bade i innsjøen, svare på spm. om Trondheim (svarte du feil, kunne du likevel skaffe poeng om 4/5 på gruppa tok av seg et klasplagg) til å drikke en blanding av kaviar, egg, øl, tabasko, makrell i tomat og tran, og mime, syngeog ha standup for en liten faddergruppe.

MEN det viktigste, som egentlig avgjorde hele konkurransen, var den avsluttende sangen/sketsjen på slutten av kvelden. Etter en varm og lang dusj, og middag, var det tid for oppvisning av sangene. Det var ekstremt mye morsomt, men jeg vil påstå at gruppa vår var best- kanskje derfor vi vant! Haha, endelig en seier! Vi lagde en sang til melodien "Kjendisparty", så siden jeg ikke har noen bilder enda, håper jeg får det, så tenkte jeg å slenge med den fantastiske sangen vår: (ordene hytte, spanskrøret, her, kos, fadder og slumberparty måtte være med)

 Jeg ble bedt i et slumberparty av min fadder kjær,

til hytta var det langt å gå, men nå er vi her.

Vi ble delt i mindre grupper, til poster skulle vi gå, 

men vi var her for spanskrøret, og kos det ville vi få! 

Vi hadde en rap-del og, meen den husker jeg ikke!

Det var en UTROLIG tur med mye tull, dans og alkohol! 

- Ylva0 Kommentarer


Opptakstur

Jeg har ikke hatt særlig med tid til å blogge, og når jeg var hjemme forrige helg prioriterte jeg vekk bloggen altså. Den siste uka har det vært skole, skole og skole! Jeg har levert de første øvingene mine, så jeg er skikelig igang! Kan også føye til at langhelga mi hjemme var utrolig deilig!! MEN det er ikke derfor jeg skulle blogge nå!

Alle linjeforeningene på NTNU har en opptaksprøve for alle førsteklassingene, og idag er det Spanskrørets tur! Vi skal ikke være på skolen, som noen er, men vi skal opp på en hytte og lekes oss i skogen først. Vi vet selvfølgelig ikke hva som kommer til å skje, annet enn at vi burde ha på oss klær vi ikke er glad i og ta med håndkle! Som dere kanskje skjønner er jeg rimelig spent på det her, så har nok endel å fortelle når vi kommer hjem igjen. Det blir en overnatting, så jeg får vel begynne å pakke litt sovepose og varme klær til etter opptaket!

En av de andre linjene på skolen hadde opptaksprøve på skolen i går, og en av tingene de måtte gjøre var å dytte en mutter gjennom hele Stripa (sentralbygningen på skolen) med nesa/munnen, mens de hadde sammenbundet hender og bein! Litt av et syn:

 


0 Kommentarer


I'm coming home!

Noe mer spontant enn det her tror jeg ikke at jeg har gjort, nå skal jeg nemlig hjem for helga! Har ingen forelesninger i morgen og jeg er ikke akkurat frisk, så en hjemtur nå passer meg ypperlig! Er ikke så greit å bo helt aleine så langt fra hjemme, tenk! Flyet går ti på ni, så da er jeg på Torp i ti-tida, can't wait!! 


Happy face!

- Ylva0 Kommentarer


Småsyk og fire mnd

Idag våkna jeg med vond hals, verkende ører og vondt i hodet.. lite kult, men jeg klarte å komme meg opp og på skolen! Utover dagen ble jeg ikke akkurat bedre, og tror jeg kan melde feber, hvertfall antydning til det. Ikke akkurat gøy, men nå i starten er det ekstra viktig at jeg får med meg forelesningene som er. Kreves ganske mye av meg, at jeg frivillig klarer å dra meg opp av senga og komme meg avgårde, så litt flink syns jeg at jeg er. Resten av dagen går til avslapping, så må dessverre melde pass til fadderopplegg idag og, men sånn er det. 

Og angående den "andre delen" av overskriften, fire mnd, går rett og slett ut på at idag har Kim og jeg runda fire måneder sammen, "offiselt" hvertfall, haha. Fire mnd er vel ikke akkurat kjempe lenge eller noe "spesielt", men jeg kan si at jeg har aldri vært noen typisk "kjæreste-jente". Har ikke likt det noe særlig, og det lengste forholdet jeg har hatt er, tror det eller ei, på bare tre korte måneder. Så det at jeg har vært i et forhold nå i fire, og har ingen planer om å ende det, er ganske stort for min del! Er tydeligvis et eller annet med Kim som gjør at jeg har ingen problemer med å være i et forhold, og det er jo ganske så bra! Og gutten min? Jeg elsker deg! 


<3 

- Ylva2 Kommentarer


Første forelesning

Idag var det første dagen med en ordentlig forelesning, linær algebra og geometri. Det høres skikkelig fancy ut, men så langt er det ikke sååå ille- en liten sannsynlighet for at det endrer seg med tida da, men! Ellers har det vært en utrolig sløv dag, jeg er ikke helt i tipptopp form, så jeg tar det ganske med ro. Ligger endel i senga og ser på Grey's, lager meg litt middag og prøver å finne ut av hvordan jeg skal komme meg til flyplassen når jeg skal hjem om en to ukers tid- gud å jeg gleder meg!

APROPO Grey's, IKKE fortell meg hva som skjer for NEI, jeg har ikke sett ferdig, jeg er bare kommet til starten av sesong 8! Takk til Heidi! Haha. 

Noen av de herlige jentene jeg er blitt kjent med 

- Ylva1 Kommentarer


Rebus og sykling i fylla

Det skjer utrolig mye om dagen og jeg har derfor ikke hat særlig med verken tid eller ork til å skrive, men en liten oppdatering må til. Vi har hatt rebusløp i sentrum, noe som var utrolig gøy!! Vi lagde kleslenke, klipte av truselapper på fremmede, hjalp folk over Gamle Bybro, lagde grusengler og myemye mer- fantastisk gøy. Ellers var det fylla på lørdag, jeg prøvde meg på å sykle hjem, noe jeg aldri skal gjøre igjen! Det er farlig å sykle i fylla folkens, det er ikke innafor! 

Når jeg ikke har vært opptatt med skole og fadderopplegg, har jeg sett altfor mye Grey's og veldig snart har jeg sett ferdig sesong 7, only two to go! Jeg må ærlig innrømme at jeg syns det er litt tøft å starte opp, men jeg er bestemt på å klare det her! Men for all del, litt motivasjon tas imot med stor takk!  
- Ylva0 Kommentarer


Sist, men ikke minst

Siden både Madde og Frida så pent har presentert seg selv, så får vel jeg gjøre noe av det samme. Jeg har jo alt blogga endel, men tenkte å introdusere meg selv, og starte som de to andre; "Hei, jeg heter Ylva". Som de to andre er jeg 19 år, og fra den herlige sommerøya Nøtterøy. Egentlig er jeg fra Stavanger, men vi flytta til øya da jeg var åtte, så jeg er vel mer nøttlending enn siddis nå.


 Jeg tok studiespess med realfag på Nøtterøy vgs. fordi jeg ikke aaante hva jeg skulle gjøre videre, så da valgte jeg noen fag som gjorde at jeg hadde flest mulig dører oppe. Som dere kanskje har skjønt, så endte jeg opp med å bli lektor i realfag, eller- jeg skal PRØVE å bli det, forhåpentligvis har vi svar på det om fem år. 

Ellers har jeg én lillebror, Trym, på 16, og bor ikke lenger hjemme- logisk nok, men i heimen har jeg både mor og far. Mine to herlige venner, Madde og Frida, har jeg kjent en god stund, begge ble jeg kjent med via dans (jeg har danset i rundt seks år, og drev en danseskole med Madde i en tre års tid) - og det er to jenter jeg skal holde godt på! Også har jeg en herlig kjæreste, Kim, som jeg snart har vært sammen med i fire mnd, og har ingen planer om å gi slipp på han med det første heller! 


Om det var noe dere lurte på er det bare å spørre, iPhone har jeg fortsatt ikke fått meg, så instagram som Fridus og Madde har, det har ikke jeg, MEN jeg har twitter da- @ylvabamse, så der er det bare å følge meg. 

- Ylva0 Kommentarer


Volley og drikking på Moholt

I går var det enda en sammenkomst på kvelden med faddere og nye studenter. Vi dro til et sted som heter Moholt, ca. 10 minutters gange fra der jeg bor. Det var volleyballturnering, grilling og noe godt i glasset var det også. På Moholt har alle linjeforeningene egne partykjellere, bare kalt for "Kjellerne". Så i går fikk vi sett vår Kjeller, og jeg kan se for meg at der blir det mye festing med tida! Ikke akkurat et veldig stort område, det er tross alt en kjeller, men litt trangt og intimt har vi ikke noe imot. 

Det fantastiske laget vårt, "Team Agnes"


Litt godt i koppen


- Ylva0 Kommentarer


Immatrikulering

Immatrikulering, jepp- fancy ord, men det er ikke noe mer fancy enn at det er starten på skoleåret. Første delen bestod av litt taler og underholdning, og i del to ble vi delt inn i grupper. Vi ble delt i mindre faddergrupper og fikk en omvisning på skolen, ikke av hele akkurat for det må være flere BYGG på NTNU enn det var KLASSEROM på videregående! Med tida blir jeg vel litt bedre kjent, men per dags dato syns jeg det er noe kaotisk. Ellers skjedde det ikke stort, men i mårra får vi en liten oppvarming til ordentlig skolestart med undervisning, som starter til neste uke, "Realstart". Så får vi se hvordan det går etter noen måneder med ferie, må innrømme at logaritmer og fysikkformler er blitt noe hvisket ut- men det her klarer jeg! Wish me luck! 

Velkommen til Galtvort 

- Ylva3 Kommentarer


Trondheim = sykkel

Når du er student  Trondheim, når du ikke bor så altfor langt unna verken skole eller sentrum, og har forsåvidt verken råd til bil eller busskort, er det bare å finne frem sykkelen. Jeg tror ikke jeg har sykla på rundt et år, men når jeg dro opper hit, børsta jeg av støvet på tåkker'n min og fikk den med meg. Jeg var en liten tur på skolen idag, og tro det eller ei, jeg SYKLA til skolen! Ikke så verst egentlig, kan bli vant med det. Det er så å si bare nedover til skolen, så veien hjem er noe brattere og noe mer slitsom, but hey- det er god trening for rumpe og lår! Litt seinere i kveld tenkte jeg meg på grilling med LUR-folket (linjeforeningen til studiet jeg går på), så da oppdaterer jeg sikkert litt om det når jeg kommer hjem. - Ylva0 Kommentarer


Mitt lille krypinn

Da har jeg fått meg en hybel, og har så å si fått installert meg. Det er forsatt noe trist, og rammene jeg har hengt opp mangler fortsatt bilder, men nå er de hvertfall oppe også får jeg få ordna bilder etterhvert. Jeg bor med tre jenter, eller akkurat nå er det bare to til, men det skal komme en tredje med tida. Vi deler bad, stue og kjøkken, men det går egentlig veldig fint, så jeg klager ikke! Med tida har jeg lyst på en hybelleilighet/leilighet, men får nok vente til jeg har klart å spare opp litt mer penger og kanskje kan få meg en roomie. Anyway, ligger bare og ser på Grey's nå, også tar jeg vel snart kvelden for i morgen er det en liten oppstart på skolen- spennende! Slenger med noen bilder av mitt lille rom. 

Fikk ordna meg ett bilde hvertfall, så kan jeg våkne til noe hyggelig hver dag 

-Ylva0 Kommentarer


Da var man her

Jeg er egentlig greit sliten og trøtt, men tenkte å slenge inn et lite innlegg før jeg stuper i sengs. Pappa og jeg dro oppover i halv ni tida til mårran idag, og har fått vært på en visning- en søt liten hybelleilighet. Vi rakk også et besøk hos en kompis pappa studerte med, som begynner å bli endel år siden, og de hadde både det ene og det andre å snakke om. Jeg har forstått at det å være student her i Trondheim er så mye mer enn bare å studere, jeg har en fest eller to å se frem til- og jeg er jo ikke jenta som sier neitakk til et glass eller tre! 

I morgen skal far og jeg ta på oss gliset igjen, og prøve å sjarmere noen flere utleiere. Wish me luck! Vi preikas. - Ylva0 Kommentarer


hits