Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter, som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
En rask oppsummering

Som Madde har skrevet, så har jeg farta mye frem og tilbake og idag kom Kim og jeg hjem fra Trondheim. Vi har nemlig vært for å hente tinga mine, for jeg skal flytte hjem hvertfall det halvåret her, og skal jobbe litt. Nå kommer jeg rett fra en treff med noen venner av mor og far, en årlig tradisjon, og det var like koselig som alltid! Skal bli flinkere å skrive litt mer fremover nå, har bare hatt en liten juleferie de siste dagene. Når det kommer til gaver og sånn, så kan jeg jo nevne at jeg blant annet har fått endel klær, masse neglelakker, Jeffrey Campbell sko- love them, og iPhone!! Så nå er det bare å følge meg, som de to andre, på instagram; ylvaa93, enn så lenge, så kommer jeg sterkere tilbake!

- Ylva0 Kommentarer


24. desember

Julestrømpen i hånden, joggebuksen på og juletreet er tent. Tre nøtter til Askepott på tv og ribba i ovnen. Julestasen er på, pakker under treet og julestemning i huset. Enten om du er alene, feirer med stor eller liten familie ønsker både Ylva, Frida og jeg alle er riktig GOD JUL! Vi er alle veldig opptatt av tradisjoner, Ylva følger den norske, jeg den svenske og Frida koser seg i varmegrader på Lanza. Vi håper dere får en fin dag, noen fine romjulsdager og at pakkene faller til forventingene. Noen har vel kanskje allerede sett for seg hele julekalender-bildet vårt, men nå åpner vi siste "luke", og alle bitene faller på plass! MERRY CHRISTMAS!

- Frylma2 Kommentarer


23. desember

LILLEJULAFTEN! Familien har vært på besøk med gløgg i hånda, juletreet er pyntet, "Grevinnen og hovmesteren" kommer snart og nå er det bare noen timer igjen til julaften, og OM jeg gleder meg! Jeg er skikkelig glad i jul, og jeg er fortsatt av typen som får sommerfugler i magen når det nærmer seg, sliter litt med å sove på kvelden og våkner tildlig på julaften for å se hva jeg har fått i strømpa mi, og ikke minst ser "Tre nøtter til Askepott" og "Reisen til julestjernen"! Jula er virkelig den beste tida i året for min del, og jeg er sikker på at morgendagen kommer til å super. Andre som kanskje gleder seg?

Det er ÈN dag igjen!! Finally!

- Ylva2 Kommentarer


22. desember

God kveld i stugo! 

Kommer visst alltid litt i siste liten når jeg skal ha dagens kalenderinnlegg. Nå er det bare lille julaften igjen, og så er det faktisk den 24. desember. Hvis jeg er heldig rekker jeg faktisk å bli ferdig med alle julegavene i kveld/natt. *klapp på skulderen*. Nå har jeg også juleferie fra jobben, og kjenner det skal bli deilig å kunne sove litt ekstra lenge i morgen!

Siden 2009 har vi jentene hver desember bakt pepperkaker, drukket gløgg og sunget julesanger en kveld i desember. I år er ingen unntak, selv om vi faktisk bor i alle deler av Norge nå. De fleste kommer jo hjem til jul, og da klarte vi å få nesten alle samlet til en pepperkakekveld i år også. Vi er hos Thomesine, noe som er blitt en tradisjon, og der koser vi oss til langt på natt. Veldig koselig å se igjen alle sammen igår, få en liten update på hva folk driver med og hvordan de har det, og selvfølgelig ønske alle en riktig god jul! 

Bare to luker igjen! Idag er det forresten " dan före dan före dopparedan", og vi feirer svensk jul synes jeg det passet veldig godt! God bitte lille julaften!- Madelen8 Kommentarer


21. desember

Det var egentlig Fridus som skulle blogge idag, men heldiggrisen driver å pakker og gjør seg klar til sydentur, så da er jeg så snill at jeg tar å blogger for henne. Idag ble jeg ferdig med den siste eksamnen, og jeg kan innrømme at det var greit deilig! Nå sitter jeg på flyplassen og venter på at klokka skal bli åtte, så jeg kan komme meg hjem- home for christmas. Og når jeg kommer meg hjem, så farer det rett til Thomesine for å være med på den årlige pepperkakebakinga med jentene. Det er en herlig tradisjon vi har fått oss, så jeg håper vi fortsetter å holde på den- vi har jo klart det i år til tross for at vi langt fra er på samme sted lenger. Skal bli godt å komme hjem! Og Frida; GOD TUR, you lucky bastard! Kos deg masse, ikke bli for brun og bad litt for meg! Jeg gleder meg masse til å se deg igjen!

Det er T R E dager igjen til jul, dere! Andre som gleder seg?


- Fridas stredfortreder; Ylva3 Kommentarer


20. desember

I år er jeg sent ute med det meste. Vanligvis er jeg ferdig med julegavene i starten av desember, i år er jeg ikke halveis en gang. Ikke er det pyntet til jul og ikke en eneste pepperkakemann er laget. Men i dag var dagen for å ting unnagjort. Nå har mamma og jeg funnet fram all julepynten og det begynner å bli ordentlig koselig her hjemme! Det store spørsmålet er bare om vi rekker å bake pepperkaker i kveld, og kanskje rekker jeg å lage pepperkakehuset med pappa. Men det har hendt at det har blitt laget i romjulen også. Ellers idag har jeg hatt fri fra jobben, sov derfor noen ekstra timer. Deilig! Nå er det jo ikke mange dagene til jul, men det er veldig mye som skal gjøres og man skal være med på, så tiden vil nok fyke avgårde!Fire dager igjen! Hvis vi fortsatt er her da! Ryktes jo om at jorden skal gå under 21.. Hold dere fast!- Madelen0 Kommentarer


19. desember

Jeg er jo i Trondheim igjen nå, har vært litt frem og tilbake, for å ta siste eksamen- blir ikke ordenltig juleferie før 21. desember, men men. Jeg sitter her helt alene på hybelen, resten har dratt hjem til jul, så det er ganske lite motiverende å sitte her og lese til eksamen, men siste innspurt nå, så er jeg ferdig! Som folk kanskje har skjønt, så skal jeg ikke fortsette på NTNU etter julen, det var ikke helt min greie rett og slett. Jeg skal prøve å finne ut hva jeg skal gjøre til neste høst, og forhåpentligvis få jobbet litt- ryktes om at jeg skal ha en skoleklasse i 1P etter julen, så det kan jo bli spennende! 

 

Og da er det bare FEM dager igjen til jul, og bare fem luker igjen i kalendern vår:


- Ylva0 Kommentarer


18. desember

Jeg har ikke helt hodet mitt på plass om dagen, og det resulterte i at jeg faktisk glemte å blogge 17.des! Men heldigvis kom Frida til utsetning og fikk ordnet det. Takk vennen<3 Når jeg skriver dette er jeg mest sannsynlig i full gang på jobb, med å pakke ut varer, hjelpe kunder og stå bak kassa. Men det er dette jeg har lengtet etter, så jeg klager absolutt ikke. Resten av tiden går med til å handle julegaver, skrive julekort for mamsen og være litt sosial. I går f.eks da var jeg på peppes og på filmkveld! Veldig koselig, spesielt nå som noen har perm og andre har juleferie fra studier. 

Idag skal vi endelig! pynte til jul hjemme! Jeg er skikkelig glad i julen, men det betyr ikke at vi har en milion nisser. Men jeg er opptatt av tradisjoner og de nissene og pyntetingene til jul som har vært framme siden jeg var liten, må selvfølgelig være framme i år også. Vi skal feire jul hjemme i år, (som alltid) og det blir bare mamma, pappa og meg. Men det gjør meg absolutt ingenting. Dette er noe jeg selv har valgt, og trives best med det. Da kan man fint hoppe i pysj og ullsokker når man skal kose seg med pakkene. Nå kom jeg faktisk på at vi ikke har bakt pepperkaker i år, det er faktisk litt krise! 

Ellers tenkte jeg å vise dere noen sko som mamma'm min kom med hjem med i går. Jeg er litt usikker på om de er til meg eller henne.. men jeg satser på at de passer begge to og at vi kan dele litt på dem! Kjærlighet for sko sa du?


Må jo også åpne luke nr 18. Nå er det ikke lenge til jul og bilde begynner virkelig å ta form. Tenkte å informere om at ny header og design er underveis og kommer i jula!- Madelen1 Kommentarer


16. desember

Med desember og juleforberedelser følger julebord, og i helga har jeg vært med kjæresten, og jobben hans, på julebord. Vi kjørte opp på Norefjell på fredagen, vi var oppe i sjutida, så var det bare å dusje og ordne seg, så var det rett i baren. Levende musikk, god stemning og en drink senere var det middag, og videre bar det til afterski/baren. Det var god stemning hele kvelden, og jeg storkoste meg! Litt småslitne når vi våkna på lørdagen, for vi måtte sjekke ut klokka elleve, så da var det bare å komme seg opp og avgårde- men jeg vil si at det var et vellykka julebord og en fin helg!Og da er det bare åtte dager igjen til jul;

- Ylva3 Kommentarer


14. desember

Da var det min tur igjen, og det er nå "del to" av min lille adventsoppmerksomhet til jentene mine, og da var det Madde som fortjener en liten oppmerksomhet. 

Madde tok jo stafettpinnen her om dagen, og da fikk dere jo vite hvordan vi møttes, og har du ikke lest det, så er en kort oppsummering av det at vi møttes via dans. Etter en liten stund ble vi bedre kjent med hverandre, og siden det har vi holdt sammen! Madde og jeg har både hatt våre oppturer og nedturer, men uansett hva vi har "møtt på", så har vi holdt sammen- og godt er det! Etter å ha vært såpass lenge med Madde, så veit jeg at jeg virkelig ikke klarer meg uten denne jenta, og jeg har planer om å flytte inn på gamlehjemmet med henne når vi blir gamle og grå. 

Denne jenta er noe for seg selv! Hu har en fantastisk personlighet, hu er sprudlende og (nesten) alltid i godt humør! Sta som få, men det er bare bra, hu er ei jente med meninger og står for det- hu er kanskje blond og kommer med sine gullkorn i ny og ne, men en dum blondine er det siste hu er! Hu stiller alltid opp for deg og er 100 % til å stole på! Jeg har aldri vært redd for å komme til Madde om det skulle være noe, for jeg veit at uansett hva det er, så støtter hun meg og dømmer meg ikke. Jeg har ringt henne midt på natta, hu har kommet løpende (kjørende) når jeg sier at jeg trenger en god klem og en armkrok å ligge i- hu er alltid der for deg! Jeg håper virkelig at alle har en "Madde", men jeg vil faktisk påstå at ei som hu her, finnes det bare en av, og hu har jeg fått som bestevenn! This girl is one of a kind!

Maddemor? Du er virkelig god å ha, og jeg kunne ikke byttet deg ut for noe i hele verden for jeg veit ikke helt hva jeg skulle gjort uten deg- jada klisjè og det som er, men jeg er en smule glad i deg og da må jeg bare få sagt det!! Jeg elsker deg, gullet, og jeg setter virkelig pris på at jeg har deg <3 

  

Så må jeg jo åpne en luke i kalendern, bare 10 dager igjen nå!!

- Ylva1 Kommentarer


12. desember

Jeg er et skikkelig surrehuet noen dager. Jeg stod opp tidlig, brukte lang tid på frokost, så nye epsioder av tvserier, løp en tur på tredemøllen, tenkte at jeg idag skal jeg blogge noe helt fantastisk, og så gikk klokken og den ble plutselig så mye at jeg måtte forte meg til bussen. Men nå er jeg kommt hjem fra noen få timer på jobb, og har endelig fått satt meg ned igjen. Siden Ylva startet å fortelle om Frida (som ligger først i "Frylma",) igår, tenkte jeg å fortsette "tråden" og fortelle dere litt om Ylva.

Jeg har kjent Ylva siden midten av åttende klasse da vi danset på samme parti på Extend. Et lite "hei" og nikk i gangen på skolen, og et "hva lærte vi på dansen igår?" gjorde at vi fant tonen og har blitt bedre og bedre venner opp gjennom. Vi har blitt kjent med hverandres venner og til slutt blitt en ganske stor og solid gjeng etterhvert. Ylva er ei jente som passer på at alle er inkludert, at alle har det bra og holder seg oppdatert på siste nytt og sladder. Hun er der når du trenger henne, stiller opp med sjokolade og cola når det trengs og kommer løpende hvis noe er galt, men også hvis det er en glad-nyhet. 

Med partykjolen og alkoholen i den ene armen og fysikk-lekser og matteoppgaver i den andre, er hun alltid på plass der det skjer. Hun har fått gode karakter opp gjennom skoleårene og selv om hun nå kommer hjem etter jul, så betyr ikke det at hun er en som gir seg med det første. Men det er kanskje greit å finne ut hva man har lyst til å studere og bli, før man starter å studere. Så Ylva kommer til å ta for seg det ene studiet etter det andre, bare hun får tenkt seg litt om. Ylva er også en jente som har fått mye oppmerksomhet fra guttene opp gjennom årene, men nå er det altså Kim, kjæresten, som har kapret hjertet hennes. Men selv om hun har blitt en kjæreste-jente har hun også masse av tid til resten av vennegjengen. Noe som jeg er veldig fornøyd over da. 

Ylva og jeg har gjort mye sammen og vært gjennom en hel del sammen også, og det er vel derfor vi er blitt så gode venner. Jeg er utrolig glad i deg "Ylven", du er en herlig jente med en fantastisk personlighet, og jeg setter veldig pris på at du alltid stiller opp og at jeg kan stole 140 % på deg! Takk for at du er du! <3 Klisje, jada det vet jeg, men det er vel lov? Vennskap er noe av det viktigste man har, og noe som varer i mange, mange år. I love you babegirl!<3


<3


Det er jo faktisk 12.12.12 idag, og en ny luke åpnes i kalenderen vår! 

- Madelen1 Kommentarer


Svar på spørsmålsrunde

1. Kan dere ha videoblogg?

- Det kommer litt filmsnutter her og der, og vi kan filme litt på nyttårsaften? Men noen konkret videoblogg kommer ikke med det føste. 

2. Hvor høye er dere?

- Madde: 1.63,5
- Frida: 1.62
- Ylva: 1.65

3. Har dere lappen? Åssen bil har dere?

- Madde: Jeg hadde, les mer om dette HER
- Frida: Jeg har lappen og egen bil - en søt, liten og rød Daihatsu Charade fra 1987! 
- Ylva: Har lappen, men ikke bil- nå skal det sies at jeg ofte får låne Kim sin da, som er en BMW


4. Når har dere bursdag?

- Madde: 8. mars
- Frida: 9. mars
- Ylva: 24. januar


5. Planen til nyttårsaften?

- Da skal "gjengen" samles og feste sammen, det skjer ikke ofte så lenger da mange har flyttet hit og dit- så det gleder vi oss til!


6. Beste venner uten hverandre?

- Madde: Haha nei dette ble litt vanskelig
- Frida: Karro og Celine, selvom vi ikke sees så ofte lenger
- Ylva: All my girls, you know who you are

7. Hvor lenge har dere danset?

- Madde: Mine første piruetter tok jeg i en alder av fire. Så nesten hele livet.
- Frida: Jeg har danset i 11 år. 
- Ylva: Tja.. siden jeg var ni tenker jeg8. Hvor jobber dere?

- Madde: Accessorize på Farmandstredet i Tønsberg
- Frida: Jeg har søkt etter en jobb i Porsgrunn, men de få som trenger hjelp trenger det mens jeg har skole, så har ikke fått noe napp enda. 
- Ylva: Siden jeg har studert det halvåret her har jeg ikke jobba, men før jobba jeg der Madde jobber nå

9. Har alle kjæreste?

- Nei, Frida og Ylva er i hvert sitt forhold, mens Madelen er nokså singel


Frida og Christian, bare Madelen og Ylva og Kim

10. Hvilken ungdomsskole gikk dere på?

- Madde: Borgheim ungdomskole
- Frida: Teigar Ungdomsskole
- Ylva: Samme som Madde, Borgheim

11. Krangler/diskuterer dere ofte?

- Nei, det er vel ikke ofte. Det hender selvfølgelig vi er uenige og diskuterer om ting, vi er greit sta alle mann, så da blir det jo litt sånn- men da tar vi en prat også blir vi ferdig med det. Ingen av oss er langsinte, så det ender alltid godt. 

12. Planer til sommerferien?

- Madde: Jeg er verdens dårligste til å planlegge så langt frem i tid, men håper på å jobbe litt, en tur til middelhavet og noen dager i båt på sørlandet
- Frida: Forhåpentligvis få meg en jobb og jobbe så mye som mulig, så ingen store planer, men skal ikke se bortifra en liten tur sørover.
- Ylva: Jeg har veldig lyst til å dra på Hove igjen, også blir det forhåpentligvis en familietur til et eller annet varmt strøk.


13. Hvorfor blogger dere?

- Vi fant vel ut at det var en fin måte å oppdatere hverandre, familie og venner på nå som vi flyttet litt hit og dit, også tenkte vi kanskje at det var noen andre og som kunne finne det interessant. 

14. Favorittblogg?

- Madde: Det trur jeg nesten må bli Fotballfrue sin, hun oppdaterer ofte, skriver om det som intereserer meg og virker som en veldig jordnær person.
- Frida: Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er så aktiv i bloggverdenen, så har ingen favoritter.
- Ylva: Jeg har vel kanskje ingen favoritter, men er innom Fotballfrue hver dag.

15. Snuser/røyker dere?

- Nei! 

16. Har dere noen bra filmtips?

- Madde: Alle tre Ringenes Herre filmene, Inception og selvfølgelig kjærlighetskomedien Ps. I love you
- Frida: Rock of Ages, og min gamle favoritt Sweet Home Alabama
- Ylva: This means war, og siden det er jul Polar ekspressen!

- Dette var spørsmålene for denne gang. Er det noe mer du lurer på, må du ikke være redd for å spørre! 0 Kommentarer


11. desember

Dette er jo en julekalender for oss tre jentene, og nå tenkte jeg å bruke den på å glede de to herlige jentene jeg har denne bloggen med. Jeg tenkte jeg kunne starte med jenta som står først i "Frylma" idag, nemlig Frida.

Frida er en utrolig herlig jente! Hu har et utrolig godt humør som smitter og det er ei jente man bare må bli glad i. Det må jo sies at Frida har også et visst temperament.. du vil helst ikke komme på feil fot med hu, men enn så lenge du er snill og grei, så er hu like snill og grei mot deg tilbake. Og er du på fylla med denne jenta, så kan det gå begge veier; du kan få en utrolig herlig og sprudlende jente, eller du kan få en noe mer sinna, sta og hissig Frida- men i såfall er all hard feelings glemt dagen etter. Langsint er hu ikke, vi blir ferdig med det der og da, også er det bare å move on.

Ikke minst er denne jenta veldig vakker, en utrolig danser og rett og slett en skjønn jente! Også må jeg jo si, noe jeg misunner STORT, at hu er alltid brun.. samma når på året det er, så er hu brunere enn alle jeg kjenner (det har selvfølgelig noe med at du bor på Lanza fra tid til annen, but still..). You're beautiful, girl, don't let anybody tell you otherwise!

Frida, jeg er veldig glad for at jeg har deg og at vi har det vennskapet vi har! Jeg håper alle har en som deg, for det gjør virkelig hverdagen til noe annet og du stiller alltid opp for de rundt deg!! Du bryr deg om hvordan folk rundt deg har det, og du vil mer enn gjerne hjelpe når det trengs- og det er jeg evig takknemlig for <3 I LOVE YOU!

Helt til slutt må jeg åpne enda en luke, og bilde begynner virkelig å ta form:

- Ylva1 Kommentarer


9. desember

Kanskje ikke en spesiell juletradisjon, men idag var det Harrytur som stod for døra. Pappa, Trym og jeg var oppe klokka seks- glade og fornøyde, og kjørte avgårde til Sandefjord. Det var inge særlige store innkjøp som stod på tapeten, men noe julesnop ble det og ribba er i boks. Da vi kom hjem var det julebakst med mor som stod på tapeten, så kom Kim og varta opp med muffins og nå skal vi bare slappe helt av, og lade opp til en ny uke.

Og enda en luke åpnes i kalendern vår:

- Ylva

 2 Kommentarer


8. desember

Jeg har drømt, jeg har sovet kjempe lenge, hatt på meg joggebukse og bare tatt lørdagen med ro. Det er jo iskaldt ute, selv om solen faktisk tittet fram idag. Nå gjør jeg meg klar for å dra på kalkunmiddag med gode venner og familie. Det blir helt sikkert veldig koselig, bortsett fra at jeg ikke liker kalkun eller brun saus. Kresen sa du? 

Ylva og jeg pyntet jo det fire meter høye juletreet på jobben til pappa her om dagen, så tenkte å dele en film med dere. Enjoy!

Titter  ellers bare innom for å si GOD LØRDAGSKVELD til alle! Det er jo julebordsesong så ta det pent, eller no. 

- Madelen0 Kommentarer


6. desember

6. desember og på agendaen til Ylva og meg stod det Porsgrunnstur til Frida. Vel plassert i bilen med diverse ting vi skulle ha med ned til Frida og julemusikken på anlegget kjørte vi avgårde noe før 12. Men etter å ha kommet ut av Tønsberg sentrum dalte det plutselig ned en bil rett forran nesen på oss, og da SMALT det! Jeg overholdt ikke vikeplikten min, og svingte derfor rett i en bil som jeg virkelig ikke så komme kjørende i motsatt kjørefelt. Et sammenstøt, noen airbager og mye røyk senere famlet Ylva og jeg oss ut av bilen som hadde havnet i grøfta på andre siden. Leste du saken på tb.no? Vel, det var oss. Heldigvis ble det ingen personskader, og jeg takker alle gudene, jeg nå skal begynne å tro på, for det! Enden på visa ble at jeg nå er lappeløs på ubestemt tid, noe som forsåvidt er like greit. BRUK BILBELTE ALLE SAMMEN! OG HUSK VIKEPLIKT!

Det ble derfor ingen Porsgrunnstur til Frida denne gangen, og resten av dagen har vi egentlig bare brukt på å komme oss litt fra sjokket.
Men en ny luke i julekalenderen kommer for det!

- Madelen1 Kommentarer


5. desember

I tradisjonens tro har Madde og jeg pynta juletre på Fylkeshuset med faren til Madde. Detter er vel fjerde gangen vi gjør det, og det er en herlig tradisjon. Med julemusikken på full guffe, julekuler fylt opp i begge hender og et juletre som blir finere og finere kan man ikke unngå å få skikkelig julestemning! 

Og det endelige resultatet:

Også må jeg selvfølgelig åpne enda en luke i kalendern vår, og da ser bildet sånn ut:

- Ylva2 Kommentarer


3. desember

3. desember og jeg våknet til snø og -10 på gradestokken. Da dro jeg bare dyna enda lengre opp over ørene og la meg til å sove litt til, lenge leve mandagsfri! Nå er mamma og jeg i full gang med julebaksten og julesangene spilles for fullt! Advendtstjerne og julelys ute har vi også fått pyntet med.

Da er det  bare å åpne luke nr 3, og enda en liten bit av bildet kommer til syne. - Madelen2 Kommentarer


2. desember

Nå som det er førjulstid er det nok av ting å holde fingrene i, og for meg nærmer eksamen seg med stormskritt! Det blir fult fokus med lesing nå som en ny uke starter, og jeg fortsatt er hjemme, men oppi alt det her må jeg også ha litt tid til tradisjoner. Lillebror og jeg har fått hver vår pakkekalender, og snart blir det vel litt julebakst med mor. Når det kommer til pakkekalenderen så er det ikke så veldig viktig at jeg får masse store ting og at det skal koste så mye, det er heller det at det er en del av tradisjonen, men jeg er også vedig glad i å gi- så da har jeg slått på stortromma og lagd en aldri så liten pakkekalender til Kim. Jeg klarte å holde det hemmelig helt til i går, og man kan vel si at Kim ble bra overraska- akkurat som jeg håpet! Så da har vi en hver, og kanskje jeg har starta en liten tradisjon der :) 


 

Så må jeg åpne enda en luke i Frylmas julekalender, og da ser det sånn ut;

 

- Ylva0 Kommentarer


hits