Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter, som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Frylma's Julekalender

Fra og med i morgen er det "lov" å drikke julebrus, høre på julesanger og begynne nedtellingen til julaften, (og nyttårsaften da selvsagt). Men selvom du kan spise så mye pepperkaker du vil og kose deg med stearinlys og julefilmer, er det ikke helt greit å slappe av. Julegaver skal handles inn og leveres, det er lesing til eksamen og ellers mye som skal gjøres før det er ordentlig jul og ferie. 

Vi jentene er som mange veldig glad i julen, og vi har alle våre forskjellige tradisjoner på hvordan den skal feires, så er det en ting vi har felles. Vi teller ned til julaften alle sammen, enten om det er med en pakkekalender, sjokoladekalender eller en annen type kalender (barnetv.. hehe!) Og vi tenkte som så at førjulstiden handler jo om å glede hverandre, og derfor vil det komme ut et innlegg hverd ag fram til julaften, som blir en slags julekalender fra oss til hverandre og dere der ute. Hvem liker vel ikke overraskelser?
- Frylma

 0 Kommentarer


Eksamenslesning

Long time, no see! Jeg kan ikke akkurat skryte av blogginga mi for tiden, men sånn blir det innimellom, så heller bare ta en liten oppdatering. Nå om dagen er jeg hjemmehjemme og leser til eksamen, forelesningene er ferdig og da tenkte jeg at det er like greit å dra hjem å lese- får gjort mer her enn i Trondheim egentlig. Det er også blitt sånn, etter noe om og men, at jeg skal flytte hjem til jul igjen. Jeg følte at det jeg holder på med nå ikke var helt klaff, så da er det like greit å bare flytte hjem, ta en liten tenkepause- med litt jobb forhåentligvis, og finne ut hva jeg egentlig vil. Så da får vi krysse fingrene for at jeg finner på noe lurt, og kommer jeg meg igang igjen til neste høst!

Får forresten minne på om den spørsmålsrunden vi har, trykk her :) 

- Ylva0 Kommentarer


Surprise!!

Jeg satt på rommet mitt på torsdag og ante fred og ingen fare. Jeg var overbevist om at Kim var på jobb i Oslo og Madde hadde akkurat vært hos tannlegen, og jeg satt og koste meg med Brothers and Sisters. Plutselig står Kim på rommet mitt og sier hei, som om det er den mest naturlige ting og VIPS, så stod Madde der og! Så overraska som jeg ble da, har jeg aldri vært i hele mitt liv! Jeg gråt faktisk litt, og det tok litt tid før jeg fakitsk skjønte at de stod på rommet mitt. Vi hadde en utrolig herlig helg, og når Kim dro på søndagen ble Madde fakitsk igjen, og hu dro ikke hjem igjen før idag. Så jeg har nesten hatt en hel uke med besøk, og i morgen kommer Kim opp igjen, så jeg kan virkelig ikke klage! Det var ekstra kos at Madde fikk kommet opp, hu var jo den eneste av Frylma jentene som ikke hadde vært i Barteby'n enda , og det at hu ble noen ekstra dager var veldig deilig!


Go'gjengen! (Bildet er fra i sommer riktig nok)

Så til slutt, mine to herligheter; takk for at dere gadd å kjøre helt opp hit og overrasket meg såpass som dere gjorde! I LOVE YOU!

- Ylva2 Kommentarer


hits