Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter, som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Shoe mania

Apropo ønsker (mitt forrige innlegg ang. nyttårskjoler) har jeg, som vanlig, sko høyt på lista. Jeg må bare innrømme at jeg er svak for sko, er ikke noe annet å gjøre med det! Som med kjolene har jeg funnet endel sko på Nelly som jeg er blitt greit betatt av, ja jeg sa betatt, og krysser derfor fingre og tær for at kanskje et av disse parrene ligger under juletreet i år. 


True love.. 

- Ylva0 Kommentarer


Nyttårskjolen

Jeg har det med å kjøpe ny kjole til nyttår hvert år, helt sikkert en dårlig vane, men jeg kjøper ikke så ofte kjoler, så tenker at nyttår er en fin anledning. Nå som jeg er student har jeg ikke akkurat flust med penger, men håper fortsatt at jeg kan få meg en ny kjole til nyttår for jeg har forelsket meg i tre (nummer en og to er favorittene, men den tredje er absolutt ikke stygg!) stykker fra Nelly! Så får kanskje hinte litt om at det står høyt på ønskelista i år hvertfall.

- Ylva0 Kommentarer


Wait, what?

Da jeg våknet opp idag snødde det ganske bra, men ikke bare det; det lå et ganske bra lag med snø på bakken. Det fortsatte å snø endel, og jeg har snø til litt over anklene mine.. Nå har jeg fått utrolig julestemning, litt tidlig I know, men med snø forbinder jeg jul, og det er faktisk ikke såå lenge til! Har allerede begynt å tenke på julegaver og det som følger jula med, så jeg får vel bare komme igang, så jeg kan slappe litt mer av når eksamenstyret begynner. Uansett; det er snø så det holder her i Barteby, og vinter'n er kommet for fult!

- Ylva1 Kommentarer


6 måneder

Etter en herlig helg med avslappende hotelliv, basseng, boblebad, byturer og god mat er det tilbake til hverdagen igjen, noe jeg ikke ser veldig frem til. Helga var, som nevnt, en aldri så liten markering av at Kim og jeg har vært sammen i et halvt år (idag faktisk)- woho, gratulerer til oss! Haha. En rask oppsummering på hva vi gjorde står over, og jeg må si at det er aldri feil å komme seg litt bort fra hybelen og bare slappe helt av! Jeg må jo også innrømme at denne avstanden er ikke akkurat noe å hoppe i taket for, og jeg savner Kim veldig mye, men på tross av det så vil jeg påstå at vi har det ganske så bra, så at det blir enda noen halvår til skal vi ikke se bort ifra! Ellers er det ikke stort mer å bli oppdatert om, men må avslutte med et bilde av den fantastiske gaven jeg fikk av Kim i helga! Fikk denne utrolig vakre ringen; 

  

Ble helt satt ut egentlig, men er blitt veldig glad i den! Og igjen gutten min; Tusen takk!!<3 Både for ringen, og en fantastisk helg!

- Ylva0 Kommentarer


Avgårde igjen

Som jeg nevnte skal jeg reise bort denne helga også, men ikke akkurat veldig langt. Jeg skal bare bort fra hybelen og ned til sentrum, og bo på hotell der med bestekjæresten. Det er ikke altfor mange timene til han lander på Værnes, men i mellomtiden får jeg pakke ferdig og gjøre litt skole. Gleder meg til en herlig helg! (Kan jo nevne at vi gjør det her i forbindelse med at vi har snart- les til mandag, vært sammen i et halvt år, og det burde jo markeres litt).

Thumbs up!

- Ylva0 Kommentarer


Hjemmehelg og bytting av linje

Ting går slag i slag om dagen, og selvom jeg har fått vært hjemme enda en helg nå, så får jeg ikke helt tid til å slappe ordentlig av. Når jeg først er hjemme er det venner og familie som skal besøkes, noe jeg selvfølgelig ikke har noe imot, men da flyr tiden avgårde. Jeg var jo hjemme helga som var, og skulle hjem på mandagsmorgen, men flink som jeg er, så klarte jeg å miste det flyet! Da ble det en ekstra natt hjemme- ikke noe jeg klager på, og bare to dager uten Kim, for han kommer på besøk i morgen alt. Da blir det hotell og greier og greier, så det gleder jeg meg til!

Siden sist har det vel ikke skjedd store greine. Datan min valgte å takke for seg, og jeg måtte på jakt etter ny data i Trondheim, noe som ikke var bare bare. Jeg var på litt av en rundtur, både i og utafor sentrum, og det hele endte med at jeg kjøpte meg ny data først når jeg kom hjem. Eneste jeg ikke har fått på plass er å hente ut alle bildene mine fra den gamle datan, noe jeg håper jeg får gjort snart, og det er jo utrolig kjedelig!! 

Ellers har jeg vel funnet ut av at lektor i realfag ikke var helt min greie, så jeg skal prøve å få bytta over til lektor i samfunnsfag etter jul. Om det ikke går får jeg flytte hjem vårhalvåret, og heller søke på nytt studie til høsten. Men enn så lenge får jeg bare holde ut, og prøve å stå på eksamenene som dukker opp en etter en om noen måneder. Wish me luck!!

Har ingen bilder selv, så slenger med et fra i sommer. Godjenta mi <3

- Ylva 1 Kommentarer


Herlig helg

Denne helga har vært utrolig deilig og avslappende. Jeg fikk besøk av Kim på torsdag kveld, og han var her hele helga. Vi gjorde ikke store greine, men var en tur i by'n- første gang jeg har vært der siden jeg kom hit faktisk, også tok vi en liten rundttur på skolen, bare så jeg kan vise han hvor jeg tilbringer store deler av tiden min. 

Ellers har vi bare slappet av, og jeg har endelig fått meg litt annen mat enn pølser og pizza. Jeg fikk ENDELIG taco- gud å godt det var!! Nå er det bare å ta fatt på en ny uke med mye skole og styr, og vips får jeg besøk av Frida og Thomesine, blir kos! Så nå vil jeg bare melde til min kjære bestevenn, og bloggsamboer, at jeg etterlyser et besøk i nærmeste fremtid! 

   
- Ylva0 Kommentarer


hits