Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter, som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Immball

På torsdag var det avsluttning av opptakstiden vi har hatt i linjeforeningen siden vi starta på NTNU, nemlig ball! Det var tapas, taler, sang og masse godt å drikke på. Jeg hadde det utrolig koselig, og var vel hjemme i halv to tida. Jeg klarte selvfølgelig å skade meg, så høyre foten min var omtrent dobbelt så stor til morningen i går, og den er greit vond å gå på. MEN det er ble noe bedre utover dagen og idag er det ikke så altfor ille, og jeg håper jeg slipper og dra på legebesøk. Jeg trodde jo at jeg hadde mista kamera mitt, men idag fant jeg det!! Det lå i jakkelomma mi, så da kan jeg slenge med litt bilder for en gangs skyld!

Anne Oline and moah

Go'jentene

Skjønne!

- Ylva0 Kommentarer


Dans og motivasjon

I går fikk jeg endelig dansa litt igjen! Det var ganske så deilig egentlig, må bare passe på å få teipa beinet mitt neste gang, som forsåvidt er i kveld. Ellers går det i skole, sole og skole.. motivasjonen er veldig opp og ned, og det er ikke barebare å holde motet oppe.. Det er en ganske stor overgang fra vgs, og det merkes! Men jeg prøver å holde motet oppe, og det jeg har brukt som en gulerot nå er at jeg skal hjem om to dager- blir bra. Og dansinga hjalp også ganske mye på motivasjonen, det hjelper på humøret :)

Ellers har nå drittværet kommet for å bli, ser lovende ut, eller hva; (det er også varsla snøbyger visse steder idag, så ja- velkommen til Trøndelag) 


- Ylva 

 2 Kommentarer


Vel overstått

Da har jeg kommet hjem fra hytteture, og GUD å sliten jeg er! Vi hadde det gående fra to til to i går, og det kjennes på kroppen!

Vi ble kjørte opp til en parkeringsplass, og der fikk vi beskjed om å finne veien til hytta sjæl ved hjelp av et lite nedtegna kart. Vi klarte det vel på drøye 20 minutter, og da vi endelig var kommet frem var det bare å velge en seng for å så komme seg ut igjen, for da starta selve opptaksprøva! Det var alt fra å bade i innsjøen, svare på spm. om Trondheim (svarte du feil, kunne du likevel skaffe poeng om 4/5 på gruppa tok av seg et klasplagg) til å drikke en blanding av kaviar, egg, øl, tabasko, makrell i tomat og tran, og mime, syngeog ha standup for en liten faddergruppe.

MEN det viktigste, som egentlig avgjorde hele konkurransen, var den avsluttende sangen/sketsjen på slutten av kvelden. Etter en varm og lang dusj, og middag, var det tid for oppvisning av sangene. Det var ekstremt mye morsomt, men jeg vil påstå at gruppa vår var best- kanskje derfor vi vant! Haha, endelig en seier! Vi lagde en sang til melodien "Kjendisparty", så siden jeg ikke har noen bilder enda, håper jeg får det, så tenkte jeg å slenge med den fantastiske sangen vår: (ordene hytte, spanskrøret, her, kos, fadder og slumberparty måtte være med)

 Jeg ble bedt i et slumberparty av min fadder kjær,

til hytta var det langt å gå, men nå er vi her.

Vi ble delt i mindre grupper, til poster skulle vi gå, 

men vi var her for spanskrøret, og kos det ville vi få! 

Vi hadde en rap-del og, meen den husker jeg ikke!

Det var en UTROLIG tur med mye tull, dans og alkohol! 

- Ylva0 Kommentarer


hits