Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter, som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Opptakstur

Jeg har ikke hatt særlig med tid til å blogge, og når jeg var hjemme forrige helg prioriterte jeg vekk bloggen altså. Den siste uka har det vært skole, skole og skole! Jeg har levert de første øvingene mine, så jeg er skikelig igang! Kan også føye til at langhelga mi hjemme var utrolig deilig!! MEN det er ikke derfor jeg skulle blogge nå!

Alle linjeforeningene på NTNU har en opptaksprøve for alle førsteklassingene, og idag er det Spanskrørets tur! Vi skal ikke være på skolen, som noen er, men vi skal opp på en hytte og lekes oss i skogen først. Vi vet selvfølgelig ikke hva som kommer til å skje, annet enn at vi burde ha på oss klær vi ikke er glad i og ta med håndkle! Som dere kanskje skjønner er jeg rimelig spent på det her, så har nok endel å fortelle når vi kommer hjem igjen. Det blir en overnatting, så jeg får vel begynne å pakke litt sovepose og varme klær til etter opptaket!

En av de andre linjene på skolen hadde opptaksprøve på skolen i går, og en av tingene de måtte gjøre var å dytte en mutter gjennom hele Stripa (sentralbygningen på skolen) med nesa/munnen, mens de hadde sammenbundet hender og bein! Litt av et syn:

 


0 Kommentarer


I'm coming home!

Noe mer spontant enn det her tror jeg ikke at jeg har gjort, nå skal jeg nemlig hjem for helga! Har ingen forelesninger i morgen og jeg er ikke akkurat frisk, så en hjemtur nå passer meg ypperlig! Er ikke så greit å bo helt aleine så langt fra hjemme, tenk! Flyet går ti på ni, så da er jeg på Torp i ti-tida, can't wait!! 


Happy face!

- Ylva0 Kommentarer


Småsyk og fire mnd

Idag våkna jeg med vond hals, verkende ører og vondt i hodet.. lite kult, men jeg klarte å komme meg opp og på skolen! Utover dagen ble jeg ikke akkurat bedre, og tror jeg kan melde feber, hvertfall antydning til det. Ikke akkurat gøy, men nå i starten er det ekstra viktig at jeg får med meg forelesningene som er. Kreves ganske mye av meg, at jeg frivillig klarer å dra meg opp av senga og komme meg avgårde, så litt flink syns jeg at jeg er. Resten av dagen går til avslapping, så må dessverre melde pass til fadderopplegg idag og, men sånn er det. 

Og angående den "andre delen" av overskriften, fire mnd, går rett og slett ut på at idag har Kim og jeg runda fire måneder sammen, "offiselt" hvertfall, haha. Fire mnd er vel ikke akkurat kjempe lenge eller noe "spesielt", men jeg kan si at jeg har aldri vært noen typisk "kjæreste-jente". Har ikke likt det noe særlig, og det lengste forholdet jeg har hatt er, tror det eller ei, på bare tre korte måneder. Så det at jeg har vært i et forhold nå i fire, og har ingen planer om å ende det, er ganske stort for min del! Er tydeligvis et eller annet med Kim som gjør at jeg har ingen problemer med å være i et forhold, og det er jo ganske så bra! Og gutten min? Jeg elsker deg! 


<3 

- Ylva2 Kommentarer


Første forelesning

Idag var det første dagen med en ordentlig forelesning, linær algebra og geometri. Det høres skikkelig fancy ut, men så langt er det ikke sååå ille- en liten sannsynlighet for at det endrer seg med tida da, men! Ellers har det vært en utrolig sløv dag, jeg er ikke helt i tipptopp form, så jeg tar det ganske med ro. Ligger endel i senga og ser på Grey's, lager meg litt middag og prøver å finne ut av hvordan jeg skal komme meg til flyplassen når jeg skal hjem om en to ukers tid- gud å jeg gleder meg!

APROPO Grey's, IKKE fortell meg hva som skjer for NEI, jeg har ikke sett ferdig, jeg er bare kommet til starten av sesong 8! Takk til Heidi! Haha. 

Noen av de herlige jentene jeg er blitt kjent med 

- Ylva1 Kommentarer


Rebus og sykling i fylla

Det skjer utrolig mye om dagen og jeg har derfor ikke hat særlig med verken tid eller ork til å skrive, men en liten oppdatering må til. Vi har hatt rebusløp i sentrum, noe som var utrolig gøy!! Vi lagde kleslenke, klipte av truselapper på fremmede, hjalp folk over Gamle Bybro, lagde grusengler og myemye mer- fantastisk gøy. Ellers var det fylla på lørdag, jeg prøvde meg på å sykle hjem, noe jeg aldri skal gjøre igjen! Det er farlig å sykle i fylla folkens, det er ikke innafor! 

Når jeg ikke har vært opptatt med skole og fadderopplegg, har jeg sett altfor mye Grey's og veldig snart har jeg sett ferdig sesong 7, only two to go! Jeg må ærlig innrømme at jeg syns det er litt tøft å starte opp, men jeg er bestemt på å klare det her! Men for all del, litt motivasjon tas imot med stor takk!  
- Ylva0 Kommentarer


Sist, men ikke minst

Siden både Madde og Frida så pent har presentert seg selv, så får vel jeg gjøre noe av det samme. Jeg har jo alt blogga endel, men tenkte å introdusere meg selv, og starte som de to andre; "Hei, jeg heter Ylva". Som de to andre er jeg 19 år, og fra den herlige sommerøya Nøtterøy. Egentlig er jeg fra Stavanger, men vi flytta til øya da jeg var åtte, så jeg er vel mer nøttlending enn siddis nå.


 Jeg tok studiespess med realfag på Nøtterøy vgs. fordi jeg ikke aaante hva jeg skulle gjøre videre, så da valgte jeg noen fag som gjorde at jeg hadde flest mulig dører oppe. Som dere kanskje har skjønt, så endte jeg opp med å bli lektor i realfag, eller- jeg skal PRØVE å bli det, forhåpentligvis har vi svar på det om fem år. 

Ellers har jeg én lillebror, Trym, på 16, og bor ikke lenger hjemme- logisk nok, men i heimen har jeg både mor og far. Mine to herlige venner, Madde og Frida, har jeg kjent en god stund, begge ble jeg kjent med via dans (jeg har danset i rundt seks år, og drev en danseskole med Madde i en tre års tid) - og det er to jenter jeg skal holde godt på! Også har jeg en herlig kjæreste, Kim, som jeg snart har vært sammen med i fire mnd, og har ingen planer om å gi slipp på han med det første heller! 


Om det var noe dere lurte på er det bare å spørre, iPhone har jeg fortsatt ikke fått meg, så instagram som Fridus og Madde har, det har ikke jeg, MEN jeg har twitter da- @ylvabamse, så der er det bare å følge meg. 

- Ylva0 Kommentarer


Volley og drikking på Moholt

I går var det enda en sammenkomst på kvelden med faddere og nye studenter. Vi dro til et sted som heter Moholt, ca. 10 minutters gange fra der jeg bor. Det var volleyballturnering, grilling og noe godt i glasset var det også. På Moholt har alle linjeforeningene egne partykjellere, bare kalt for "Kjellerne". Så i går fikk vi sett vår Kjeller, og jeg kan se for meg at der blir det mye festing med tida! Ikke akkurat et veldig stort område, det er tross alt en kjeller, men litt trangt og intimt har vi ikke noe imot. 

Det fantastiske laget vårt, "Team Agnes"


Litt godt i koppen


- Ylva0 Kommentarer


Immatrikulering

Immatrikulering, jepp- fancy ord, men det er ikke noe mer fancy enn at det er starten på skoleåret. Første delen bestod av litt taler og underholdning, og i del to ble vi delt inn i grupper. Vi ble delt i mindre faddergrupper og fikk en omvisning på skolen, ikke av hele akkurat for det må være flere BYGG på NTNU enn det var KLASSEROM på videregående! Med tida blir jeg vel litt bedre kjent, men per dags dato syns jeg det er noe kaotisk. Ellers skjedde det ikke stort, men i mårra får vi en liten oppvarming til ordentlig skolestart med undervisning, som starter til neste uke, "Realstart". Så får vi se hvordan det går etter noen måneder med ferie, må innrømme at logaritmer og fysikkformler er blitt noe hvisket ut- men det her klarer jeg! Wish me luck! 

Velkommen til Galtvort 

- Ylva3 Kommentarer


Trondheim = sykkel

Når du er student  Trondheim, når du ikke bor så altfor langt unna verken skole eller sentrum, og har forsåvidt verken råd til bil eller busskort, er det bare å finne frem sykkelen. Jeg tror ikke jeg har sykla på rundt et år, men når jeg dro opper hit, børsta jeg av støvet på tåkker'n min og fikk den med meg. Jeg var en liten tur på skolen idag, og tro det eller ei, jeg SYKLA til skolen! Ikke så verst egentlig, kan bli vant med det. Det er så å si bare nedover til skolen, så veien hjem er noe brattere og noe mer slitsom, but hey- det er god trening for rumpe og lår! Litt seinere i kveld tenkte jeg meg på grilling med LUR-folket (linjeforeningen til studiet jeg går på), så da oppdaterer jeg sikkert litt om det når jeg kommer hjem. - Ylva0 Kommentarer


Mitt lille krypinn

Da har jeg fått meg en hybel, og har så å si fått installert meg. Det er forsatt noe trist, og rammene jeg har hengt opp mangler fortsatt bilder, men nå er de hvertfall oppe også får jeg få ordna bilder etterhvert. Jeg bor med tre jenter, eller akkurat nå er det bare to til, men det skal komme en tredje med tida. Vi deler bad, stue og kjøkken, men det går egentlig veldig fint, så jeg klager ikke! Med tida har jeg lyst på en hybelleilighet/leilighet, men får nok vente til jeg har klart å spare opp litt mer penger og kanskje kan få meg en roomie. Anyway, ligger bare og ser på Grey's nå, også tar jeg vel snart kvelden for i morgen er det en liten oppstart på skolen- spennende! Slenger med noen bilder av mitt lille rom. 

Fikk ordna meg ett bilde hvertfall, så kan jeg våkne til noe hyggelig hver dag 

-Ylva0 Kommentarer


Da var man her

Jeg er egentlig greit sliten og trøtt, men tenkte å slenge inn et lite innlegg før jeg stuper i sengs. Pappa og jeg dro oppover i halv ni tida til mårran idag, og har fått vært på en visning- en søt liten hybelleilighet. Vi rakk også et besøk hos en kompis pappa studerte med, som begynner å bli endel år siden, og de hadde både det ene og det andre å snakke om. Jeg har forstått at det å være student her i Trondheim er så mye mer enn bare å studere, jeg har en fest eller to å se frem til- og jeg er jo ikke jenta som sier neitakk til et glass eller tre! 

I morgen skal far og jeg ta på oss gliset igjen, og prøve å sjarmere noen flere utleiere. Wish me luck! Vi preikas. - Ylva0 Kommentarer


hits