Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter, som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
30 days challenge, day 8

"Smykkene dine"

Jeg har en god del smykker som henger rundt på rommet, så jeg tenkte å spare dere for masse gamle greier som jeg ikke bruker engang, så derfor har jeg valgt å ta frem de jeg bruker mest.

  
1.                                                      2.                                                     3.

1: Det første kjedet fikk jeg faktisk av Kim, haha klisjè? Vel.. det må sies at jeg hadde ønska meg det lenge, så det var et ønsker fra min del. VIngen min, ah, jeg elsker det! Uheldigvis har det mista noen steiner, men det gjør ikke meg noe. Hjertet kjøpte jeg vel på Forever 21 sist Londontur, og det er også et som jeg er blitt veldig glad i.

2: A&C-kjedet passer til det meste egentlig. Det eneste som jeg ikke er så fan av med det, er at det lager noe sykt med lyd når man beveger på seg, men det får være greit. Haha, ja enda et hjerte- er ganske glad i hjerter som dere kanskje har sett? Kjøpte det til meg selv, enkelt og greit. Og den kule edderkoppen, awesome! Den fikk jeg av min lillebror, og imponerende nok, så valgte han det ut helt selv!

3: Det første kjedet der bruker jeg ganske så mye, kanskje mest av alle kjedene som jeg har bilde av her. Funker til så å si alt. Steinen i midten fikk jeg av en kompis, de gutta imponerer innimellom altså, og jeg syns det er veldig fint. Og det siste der har jeg egentlig ikke brukt på en stund, men fant det frem når jeg skulle lage det blogginnlegget- syns det er ganske søtt.


Dette kjedet er absolutt favoritten- hvittgull og diamanter, så what's not to like? Jeg fikk det av farmor til konfirmasjonen, så det betyr selvfølgelig litt ekstra for meg. Det er på så å si hver dag, tar det ikke av med mindre jeg skal bytte til et annet egentlig. Ah, love it!

- Ylva0 Kommentarer


30 days challenge, day 6.

"Det beste som har skjedd deg denne uken."

Denne uken har hatt litt av og alt, og jeg kjenner at jeg er veldig klar for en ny uke med nye muligheter og vanskelige valg som skal tas. Men det beste som har skjedd meg denne uken er vel egentlig at hvitveisen endelig har dukket opp av jorda. Hvitveisen er det sikreste tegnet på at nå er våren her (ironisk nok stormer regn og vind uten for akkurat nå). Men likvel det gjorde dagen virkelig mye bedre! Dessuten planlegges det kanskje en vårtur til jomfruland, som er en helt fantastisk øy, spesielt om våren og da selvfølgelig sommeren. - Madde0 Kommentarer


30 days challenge, day 5

Litt på etterskudd, but here it goes;

"De siste fem stedene du har vært på ferie"

Jeg er ganske heldig for mamma og pappa er veldig glad i å reise, og de liker å dra forskjellige steder og oppleve nye ting, så jeg har sjeldent vært samme stedet to ganger- tror faktisk aldri jeg har reist det samme stedet to ganger, jeg. Og jeg er egentlig ganske glad for det jeg! Opplever mange fine steder, forskjellig kulturer og ja, i det hele tatt. Jeg er ikke helt sikker på om jeg har klart å få det riktig nå med de fem siste turene, men det er hvertfall de jeg husker godt, så da får det bli med det;

Kreta: Her var jeg i fjor sommer. Denne turen var egentlig bare for kosen og varmen. Det ble ikke mye turer hit og dit, men det var for en gangs skyld ganske så deilig! Må sies at vi dro på èn ordentlig tur. Jeg husker ikke helt hva det het, men vi gikk i stor sprekk mellom to fjell. Vi måtte starte veldig tidlig på dagen, så vi skulle komme oss ned før det ble alt for varmt, og jeg må si at det var en ganske hard gåtur. Vi avsluttet heldigvis turen ved havet, og fikk kjølt oss ned, men selvom den turen var slitsom og lang, så er det jo gøy å ha gjort det og.Italia: På denne turen gjorde vi, alle fire her og, litt av hvert. Vi startet med et lite opphold i alpene. Planen var egentlig å stå på slalom, men heisen var ødelagt og vi fant ut av vi var på feil side, men da ble det heller en gåtur og en sykkeltur i fjellet. Sykkelturen var interessant, men det var veldig gøy! Det var ikke spesielt varmt opp i alpene, så det var godt å komme ned til havet og varmen etter noen dager. Da var det badig, sol og shopping, også var vi på opra'n da- var spennende de første delene, men såååå sovna jeg gitt.. haha! Men en morsom opplevelse.
Egypt: Turen til Egypt var en mor-og-datter-tur. En uke i høstferien der vi bare kunne slappe maks av ved bassenget, og i havet som var rett nedenfor. Vi tok også en tur i ørknene, og red på kameler, og jeg prøvde å dykke, veldig gøy! Mamma syns egypterne var litt pågående og slitsomme, men jeg syns bare det var en del av sjarmen, jeg, og prutet i vei med selgerne.Spania: Igjen en familietur i sommerferien. Vi var på litt forskjellige steder om jeg husker rett. Den første uka var det litt mye hit og dit, og få oppleve det som var, mens den siste uka var det bare total avslapping og hygge på hotellet vi var på. Jeg syns det er greit å se nye ting og dra på litt rundturer når vi er på nye steder, men da syns jeg det er veldig greit at vi kan bare få slappet helt av etterpå og nyte varmen.Cuba: Denne turen er vel den jeg husker best av alle, selvom det begynner å bli en god del år siden vi var der. Jeg tror jeg kunne skrevet side opp og side ned om denne turen, men jeg skal prøve å ta det litt kort. Vi var der nede i nesten en mnd, og fikk oppleve så utrolig mye. Dette var ikke en tur da vi benket oss på et sted og der ble vi. Strendene var fantastiske og havet var helt turkist. Vi gikk bla. tur i regnskogen, badet med delfiner, holdt minialigatorer- og smakte på aligatorkjøtt(smaker faktisk akkurat som kylling, bare bedre), og besøkte en sigarfabrikk- ikke mye som gikk på maskin der for å si det sånn. Cuba er absolutt et sted jeg vil tilbake til, for det er så mye og se og oppleve, også er det jo selvfølgelig veldig deilig og varmt der!

- Ylva

 0 Kommentarer


30 days challenge, day 3.

"Noe du er redd for"

Jeg er ikke så spesielt redd for så mange ting, ikke det at jeg kaster meg over en edderkopp og har kosestund med den, og er ikke sånn at jeg tar med meg sneglene inn på badet, men det er sånne ting som bare egentlig er ekkelt og ikke direkte skummelt. 

Noe jeg faktisk ér redd for er forsove meg om morgenen hvis jeg skal på jobb. Jeg kan våkne i åtte-tiden å få helt hetta av at det er jeg som skal åpne idag, og må hoppe ut av senga for å finne timelisten, selv om det egentlig kan ha vært det siste jeg har gjort før jeg har gått å lagt meg om kvelden. 

Det andre jeg er redd for er haier og jeg er overbevisst om at det finnes (eller hvertfall kommer til å finnes) haier her i Norge. Jeg elsker jo å bade, jeg er en fisk når jeg i varmere strøk, men likevel det er alltid ekkelt å tenkte på at en hai kan komme svømmende forbi deg. Da vi var på Malta svømte vi rundt i den blå lagunen, vi dykket i huler og grotter på kanten av øya og matet fisk med hånden og jeg tenkte ikke et sekund på at det kunne finnes haier der. For ikke så lenge siden kom jeg voer en artikkel som viser at Malta er et av de stedene som har mest haier! Gjett om jeg fikk sjokk!- Madde0 Kommentarer


30 days challenge, day 2

"Bakgrunnen på PCen din"

Nå om dagen bruker jeg jo for det meste jobbdatan min, og der har jeg noe så kjedelig som standardbakgrunnen som følger med. Men jeg har da en "vanlig" data og, der har jeg dette herlige bilde:

 
Dette er fra sommerferien i fjor, da var vi på Kreta, deilig sted altså! Og skulle det være noen tvil, så er det lillebror, pappa og meg.

- Ylva0 Kommentarer


30 days challenge

Nå har det vært veldig stille fra frylma en stund. Ettersom både Ylva og Madde, flinke som de er, jobber og står i, og Frida har hatt sitt å styre med, med Løvenes Konge musikal på skolen, så har bloggen desverre blitt litt nedprioritert. Ylva har prøvd å holde den litt i live, men bortsett fra det har det vært dårlig med oppdateringer. MEN! Nå vekker vi bloggen til live igjen med en 30 days challenge, og satser på at dette får bloggen ordentlig opp å gå igjen! Tusen takk til dere som leser bloggen vår, vi lover at det skal bli litt mer oppdateringer fra nå av! 

Her kommer de 30 utfordringene som dere skal få lese om de neste 30 dagene:

♦ Dag 1: 10 ting få vet om deg 
♦ Dag 2: Bakgrunnen på PCen din
♦ Dag 3: Noe du er redd for 
Dag 4: Antrekket ditt i dag
Dag 5: De siste 5 stedene du har vært på ferie 
Dag 6: De beste tingene som har skjedd deg denne uken
Dag 7: Et bilde av deg selv som barn
Dag 8: Smykkene dine
Dag 9: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
Dag 10: 5 ting som alltid gjør deg glad
Dag 11: Konserter du har vært på
Dag 12: Et godt minne du har med frylma
Dag 13: 3 steder du vil reise
Dag 14: Den siste filmen du så på kino
Dag 15: 5 ting du ønsker deg
Dag 16: En ting du aldri kommer til å gjøre 
Dag 17: Dine 5 siste innkjøp
Dag 18: Noe eller noen du savner
Dag 19: Fritidsaktivitetene du har gått på
Dag 20: Favorittskoparet ditt
Dag 21: Sett iPoden din på shuffle og skriv de første 10 sangene som spilles
Dag 22: Skapet ditt
Dag 23: Noe du gleder deg til
Dag 24: Favorittfilmen fra barndommen din
Dag 25: Fortell om kjæledyret ditt
Dag 26: 3 sanger som minner deg om Frylma og hvorfor
Dag 27: 5 ting du elsker å gjøre 
Dag 28: Favorittstedet ditt
Dag 29: 3 ting du vil gjøre før du dør 
Dag 30: Favorittsitatet ditt

 Hvis dere har tips til noen andre utfordringer, så kom med dem :) - Frylma

 0 Kommentarer


50 år

I går var det duket for ordentlig fest! Pappa blir 50 neste helg, og da kan man ikke annet enn å ha et 50 årsslag. Det var hæla i taket og tenna i tapeten, og de gamle holdt ut i de lange timer. Alt i alt var det en veldig vellykka fest, og jeg vil påstå at alle storkoste seg!

Jubelanten!

Håpe dere hadde en fortreffelig lørdagskveld!

- Ylva0 Kommentarer


Nyfarga

Idag har jeg endel fått vært hos frisøren. Etterveksten var blitt vel synlig, så det var på tide for å si det sånn. Håret ble mørkere enn sist, og denne gangen har jeg også prøvd meg på en moderat dipdye. Jeg ble veldig fornøyd egentlig!

What do you think?:)

Før og etter.

- Ylva0 Kommentarer


Back to normal

I går var det tilbake til hverdagen, og jeg vil påstå at den kom ganske så brått på. Det var opp klokka seks, og den første mattetimen jeg hadde på Re var klokka åtte, og så gikk det bare slag i slag resten av dagen. Egentlig helt greit det altså, så jeg skal ikke klage- blir absolutt penger av det! Idag var det avgårde på jobb på Glitter, og det gikk bare bra- har fått inn masse nye varer nå, så det er absolutt å anbefale en tur og se! Ellers er det ikke mye å oppdatere om altså, håper dere alle har hatt en herlig påske :)

- Ylva0 Kommentarer


hits