Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter, som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Husmor Ylva

Idag var det ikke jobb, så da tenkte jeg at jeg fikk gjøre litt småting i huset. Mamma, pappa og lillebror har vært bore hele uka og kommer hjem idag, så jeg har vaska badet og rydda litt her og der. Jeg har vaska og rydda rommet- det trengtes, og om ikke så lenge skal jeg prøve å selge russebilen vår. Slår på stortromma idag altså, så et klapp på skuldra til meg!

Andre som har brukt litt av dagen på rydd og vask? Til tross for at det er ferie..

- Ylva2 Kommentarer


Back to work

I går var jeg endelig i bedre form og fikk dratt meg selv på jobb. Jeg må innrømme at det var litt hardt, ble fort sliten og var kanskje ikke helt i form, men var virkelig deilig å gjøre noe annet enn å ligge i senga og sove. Skal på jobb idag også, men ikke før fire, så da får jeg tid til å ta igjen litt Grey's- love it! Slenger med et outfit of the day;

Ha en fin dag, alle sammen!

- Ylva0 Kommentarer


Syk..

Det har vært litt dårlig med blogging om dagen, men nå har vi fått litt tilsnakk av backpacker'n vår som koser seg i Australia, så vi skal prøve å skjerpe oss. Det blir nok ikke det beste innlegget fra meg, jeg har holdt senga siden jeg kom hjem fra jobb i går og i hele dag.. Heldigvis har jeg en veldig snill kjæreste som passer på meg, og flyr frem og tilbake for å hente ting til meg! Veldig takknemlig for det! Så nå er det snart kvelden for meg faktisk, også får vi håpe jeg får en litt bedre natt enn gårsdagens.

Det er jo tida for forkjølelse og sykdom nå, så til alle dere andre som også er syke; masse god bedring!

- Ylva3 Kommentarer


Slag i slag

Vekt klokka seks, opp halv sju, avgårde til skolen, timer fra ti på ti til ti over halv to, få kjørt pappa til timekspressen, komme meg til by´n for å så dra på jobb, stenger klokka åtte, hjemme halv ni, skifte til treningstøy for å så komme seg på mølla, dusje, spise, slappe litt av, bli henta av Kim og NÅ kan jeg endelig sitte helt stille og ta kvelden. Blir helt sliten av å bare skrive alt jeg, og kjenner vel på kroppen nå at den er veldig klar for en god natts søvn. Det er vel lov på en dag som denne å innrømme at jeg er sliten, men må også få sagt det at det er litt deilig at jeg har fått gjort såpass mye ut av dagen- lønner seg å stå opp tidlig. Heldigvis har jeg helt fri i mårra, så da skal jeg prøve å få sove litt ekstra- noe jeg faktisk sliter med for tida.. våkner av meg selv i åttetida, IKKE bra.. Men da ønsker jeg dere alle en god natt, sov godt!

- Ylva0 Kommentarer


Harrytur

Tidlig til mårra'n idag satte fem trøtte tryner seg inn i bilen og kjørte avgårde til Horten for å så kjøre til Nordbysenteret. Der gikk pappa, lillebror, kompis av lillebror, Kim og jeg rundt i noen timer, kjøpte mat og klær og tok halv to-ferja hjem igjen.

På båten fikk vi utrolig god lunsj, så vi satt der fra vi gikk på båten til vi ble kasta ut. En tur på taxfree'n ble det selvfølgelig, og der kjøpte jeg sprit heeelt selv- woho! Også kjøpte jeg noe så fancy som neglglitter, så det tenkte jeg å prøve nå, så får vi se om det funker så bra som jeg håper!

- Ylva3 Kommentarer


Lanzarote: the movie

Her kommer Lanzarote: the movie, som lovet. Jeg har jo fått et filmkamera av Christian som er veldig lite og lett, og dermed veldig greit å ha med rundt overalt. Lurer på om han kanskje angrer litt på at han ga det til meg etter at vi var på Lanza? 

Jeg synes det er utrolig koselig å se på filmer fra turer jeg har vært på eller ting jeg har vært med på, bilder er gøy det, men med film får du liksom hele stemningen. Lanzarote er mitt favoritt-sted i verden (av de jeg har vært på hittil), og jeg liker meg veldig godt der. Jeg har vært på Lanzarote minst én gang i året helt siden jeg ble født, så det begyner jo å bli noen ganger. Derfor er det veldig koselig å ha denne filmen å se tilbake på, både fordi jeg hadde en kjempefin tur med Christian og familien, men også fordi du ser mye av stedene vi pleier å være på og så videre. Håper dere liker den! 

Lanzarote, Christmas 2012

Samtidig må jeg jo si at det endelig erfredag og jeg har frihelg! Det er jo siste helgen før jeg drar, så jeg har tenkt meg hjemover. Helgens planer er å handle inn det siste jeg trenger til Australia, være med familien, Christian, og jentene mine; vi skal blant annet ut en tur i kveld, ellers slappe av, filmkveld med jentene på søndag, og ja, kose meg og nyte den siste tiden hjemme før jeg drar. 

Håper du får en fin helg :)

- Frida1 Kommentarer


hits