Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter, som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Nothing special

Det har vært endel jobb, faktisk, noen ekstra vikartimer og fagdag med elvene mine i mårra gjør at det blir litt ekstra, men jeg klager ikke! Det er fortsatt like gøy og jeg stortrives, jeg. Ellers har det ikke skjedd veldig mye, var jo, som Frida har sagt, i bursdag til Lotte- veldig kos :) Idag hadde Madde og jeg sushidate, NAM, og til helga blir det litt forskjellig; ut, harrytur og Kongsberg, så da skal jeg prøve å få blogga litt mer enn det jeg har gjort i det siste. Slenger med noen utrolig spennede insta-bilder; heter ylvaa93 om dere er interessert forresten- Ylva0 Kommentarer


It's the birthdaygirl

Dagen idag starta ganske tidlig. Jeg skulle opp på Re og ha min herlige matteklasse, og til min store glede fikk jeg bursdagsang før vi startet timen- veldig koselig! Så nar turen til Frida, plukka opp Madde i by'n først, og når vi kom til Frida var det muffins, pølser og partyhatter. Av Frida og Madde fikk jeg et fantastisk herlig iPhonedeksel, love it!


Etter å ha vært hos Frida, som forresten var så snill som kom hjem bare for å være med meg idag, så var det hjem i familieselskap. Da var det alt av stort og smått som møtte opp, og det er jo alltid like hyggelig! Bråkete, ja, men veldig kos. Kusina mi, hu yngste- Lydia, er litt av et sjarmtroll, så jeg fikk knipsa et bilde av oss da hu lekte med barbiene mine, storfornøyd da ser du!

Etterhvert roa ting seg, og det er ikke feil. Frida kom over en tur, og Kim, hu og jeg satt og snakka en god stund før jeg sa at nå var jeg sliten og ville i seng. Jeg har hatt en utrolig fin dag, og kost meg masse! Det er litt rart å være 20, ute av tenåra og nå er det fint lite som hindrer meg. Må si at det ikke var feil å kunne kjøpe sprit da! Som jeg sa da jeg gikk inn på polet istad: "welcome to my kingdom".

Ellers var det etterspurt hva jeg fikk; stort sett var det penger- og det kommer absolutt godt med! Også fikk jeg en krølltang, det trenger det rette håret mitt, en genser og armbånd av min herlige bror- traff blink som vanlig, han. Sølvgaffel av farmor, skal ha tolv, så nå mangler jeg bare fire, og så har jeg fått penger jeg skal få bruke på sydentur til Kim og meg av Kim. Utrolig takknemlig for alt, og setter pris på alle gratualsjonene jeg har fått idag- dere er skjønne!

- Ylva, 20 år- faktisk!3 Kommentarer


Ylva

I dag har endelig dagen kommet: Ylva er 20!!! 18 var høydare, 19  var ganske kjedelig, men 20 forandrer alt! Nå er hun ikke engang tenåring! So first of all: gratulerer så mye med dagen jenta vår!! Håper du har hatt en fin dag sammen med Madde og meg hittil og at du får en fin kveld videre med familien :) Håper også du ble fornøyd med gaven din - meg (med gavebånd!!) og muffins! (foreløpig.. hysjhysj)

Siden Ylva og Madde skrev så fint om oss alle i julekalendren vår, så tenkte jeg å si litt om Ylva nå. Siden det er hennes dag i dag synes jeg det passet bra .

Ylva er en utrolig herlig jente. Jeg har kjent henne lenge, og hun har også vært bestevenninen min lenge. Hun er akkurat sånn en bestevenninne skal være, om ikke bedre. Hun trenger ikke fortelle deg at hun er der for deg uansett hva - hun har allerede vist at hun er den vennen. Den vennen du kan ringe midt på natta uten å nøle, som sitter oppe med deg hele natta selvom hun skal opp tidlig dagen etter - enten det er noe spesielt eller man bare vil ha en å snakke med. Den vennen som holder kontakt og interesserer seg for hva du gjør selvom hun er langt borte. Den vennen du vet at ikke har tenkt seg noe sted, som alltid kommer til å være der. Den vennen som alltid får deg til å smile uansett hvor dårlig ting går. Og pluss med Ylva; hun er den kreative vennen som alltid gir deg koselige kort med bilder av dere og side opp og side ned om vennskapet deres. Hun er også den vennen som får deg til å føle deg spesiell og verdifull. For meg er hun iallefall den vennen, og det er akkurat en sånn bestevenn jeg trenger.

Jeg sier ikke at vi aldri er uenige og at alt alltid bare er fryd og gammen, men det er jo også veldig fint; vi kan være uenige, men samtidig være like gode venner rett etterpå. Vi har vel hatt våre diskusjoner, men vi har aldri hatt noen ordentlig krangel troor jeg. Og ingen av oss er særlig langsure så hvis det er en uenighet, tar det ikke lang tid før vi er back on track!


2010                                                                         2011

Hove 2012                                                    London 2012

Newyears 2012

Det er alltid koselig å være med deg, du stiller opp når du trengs, du er flink til å lytte, lett å snakke med og gir gode råd, og jeg vet at du alltid kommer til å være her for meg. Du er god å ha, Ylva! Jeg er veldig glad for at jeg har deg, og ikke minst utrolig glad i deg! 

Gratulerer med dagen igjen!!

- Frida

 1 Kommentarer


Ny jobb, og ni måneder

Idag fikk jeg en veldig hyggelig telefon! Jeg har fått jobb på Glitter, og har opplæring allerede i mårra. Det skal bli veldig deilig å slippe og sitte på rævva, og bare vente på at det skal bli tirsdag og torsdag (det er de dagene jeg underviser). Så jeg er utrolig motivert til å komme igang, få jobba masse og få spara opp penger! Can´t wait!

 

Det er også ni måneder siden Kim og jeg ble sammen idag, så vi slår på stortromma og "feirer" med enchiladas og Cola- I know, we´re badass! I kveld skal ikke Kim på trening, så da har jeg han i hele kveld, og det blir veldig koselig! I love you, baby<3

 

FORRESTEN! Nå er det bare TO dager til jeg er 20! Det stemmer, 24. er dato´n!!

- Ylva1 Kommentarer


Hyttetur

Kim og jeg dro opp på hytta i går formiddag, og her oppe er det virkelig vinter! Kaldt, masse snø og strålende vær- ganske deilig egentlig!

Det er ganske behagelig å komme seg bort fra masete familie og ikke minst Laika- hunden til Kim og familien, som Kim og jeg må passe på da foreldrene hans er i Thailand. Litt deilig å slippe å våkne av vekkerklokka og gå tur med Laika i åtte-nitida. Nå står Kim og lager middag, enchiladas, jeg får ikke lov til å rikke meg, så får pent bare sitte og vente til jeg får middagen servert- snille kjæresten min!

- Ylva0 Kommentarer


8 days, bitches

Ah, jeg kan ikke legge skjul på at jeg er utrolig glad i bursdager, kanskje spesielt min, haha! I fjor ble jeg jo 19, et utrolig kjedelig tall, men i år blir jeg endelig 20! Yey! Og jeg kan sikkert prøve å si at "neinei jeg teller ikke ned til bursdagen min, det er jeg for gammel til..", men det er bare jug! Det er klart at jeg teller ned, og nå er det, som dere sikkert har skjønt, bare ÅTTE DAGER igjen. Dato´n er 24. januar, and you better remember it. Haha, er kanskje ikke SÅ viktig, men det er selvfølgelig alltid hyggelig med en bursdaghilsen :) Andre som også har bursdag i nærmeste tid, kanskje?

- Ylva2 Kommentarer


Min første time

Idag var det matte igjen, og den første timen jeg hadde helt aleine. Jeg må si at det er en veldig snill klasse jeg har, selvfølgelig med sine uroheter som alle klasser har- er ikke lenge sida jeg var der selv, men jeg klager absolutt ikke! De hører på meg, og vi kommer oss gjennom det jeg har planlagt. Jeg ser virkelig frem til hver time, og skal klare meg veldig fint i et halvt år. Torsdag er jo neste time alt, og da har jeg også fått en vikartime i naturfag, og det kan jo bli interessant. Er ikke det vanskeligste tema, er om kosmetikk og spiseforstyrrelser, men litt må jeg nok lese meg opp til. Så i morgen får jeg vel bare dukke ned i Senit og Sinus, fun fun!

- Ylva1 Kommentarer


Middag og Batman

I går hadde Kim, Madde og jeg en aldri så liten date. Kim og jeg, les jeg, hadde tenkt å lage hjemmelagd pizza til kvelds, med deig helt fra bunnen av og sånn altså! Og siden det er litt stusselig å spise pizza bare helt aleine, så spurte vi om ikke Madde ville komme på middag- og det ville hun selvfølgelig! Så vi hentet henne etter jobb, og når vi kom til Kim, så fant vi ut at vi måtte se Batman. Vi skulle egentlig se den siste bare, men Madde hadde ikke sett noen av de, så da måtte vi starte med Batman Begins. Vi rakk bare å se to, så den siste får vi ta ved en annen anledning. Det var en veldig hyggelig kveld, jeg storkoste meg, så jeg syns ikke det får bli så lenge til neste gang! (Pizza´n ble forresten veldig god, om jeg må si det selv)


Trekløveret <3 (fra nyttår riktig nok)

- Ylva0 Kommentarer


New years

Venner, musikk, dans og drinker - nyttårsaften stod til alle forventninger, og mere til. Ikke bare fikk jeg ha det gøy og danse hele kvelden med mine to beste jenter, men jeg fikk også tilbragt tid med kjæresten min og sett igjen mange av vennene mine som er spredt over hele landet (og utlandet for den sakens skyld). Mitt trofaste filmkamera var med, noe som har blitt en liten vane etter at jeg fikk det. Vi fikk filmet en god del, problemet var bare at det var ganske mørkt i lokalet vi var i og dermed ble de fleste filmene nesten helt sorte. Men heldigvis funket det å endre litt lys på noen av dem, slik at det går an å tyde noe av det som skjer på filmen. Så, etter mye aktiv jobbing på det nye filmredigeringsprogrammet mitt, er filmen fra newyears endelig ferdig! 

Jeg har redigert litt før, men dette er faktisk min første fullførte film!  "Øvelse gjør mester," som de sier, så ett sted må det jo starte.
Jeg tar gjerne imot både ris og ros. Håper dere liker den! 

 

 

- Frida0 Kommentarer


Back to school

Idag var den første dagen min på Re. De første timene gikk til å bare bli litt kjent på skolen, og siden pappa jobber der, så gikk det ganske greit- fikk en grei rundtur med han. Så var det tid for å møte klassen jeg skal ha. I timen idag satt jeg bare og så på, fulgte litt med og prøvde å lære meg litt navn, og det virker som om jeg får en veldig grei klasse, så dette gleder jeg meg til! På torsdag tar jeg nok litt av timen, og fra neste uke er jeg helt alene, og det blir bare meg og 1P-klassen frem til sommerferien- spennende! Så da er det bare å sette seg ned, og lese enda litt mer på pensum, og satse på at de unge og håpefulle lærer noe av meg. I´ll do my best!

- Ylva

 0 Kommentarer


"Mattelærer Ylva"

Hei og hopp! Har ikke skjedd veldig mye i det siste, men i jula gikk ting slag i slag og det er først nå jeg kjenner at jeg kan slappe av litt, så da tenkte jeg bare å oppdatere om hva jeg skal de nærmeste ukene- så får vi se om jeg kanskje tar et forsinka juleinnlegg litt seinere. Jeg har nemlig fått tilbud om å ha en klasse i matte oppe på Re vgs. Jeg vurderer jo læreryrket ganske sterkt, så takket gladelig ja til dette med en gang! De siste dagene har jeg retta en bunke med heldagsprøver, og i morgen er min første dag, så det gleder jeg meg veldig til! Kan sikkert fortelle mer om det i mårra, enn så lenge får dere ønske meg lykke til :)

- Ylva1 Kommentarer


Godt nytt år!

Godt nytt år!

Gårsdagen ble feiret med kalkun og tilbehør på middag hos Thomesine en god venninne av Frida, Ylva og meg. Deretter var det klart for å samle resten av gjengen. God musikk, gode drinker og mye dansing ble resten av kvelden fylt med, før vi tok turen ut, som alle andre, klokken 00.00 og så på fyrverkeriet! Resten av natten er enten spist opp av jellyshots eller danset bort! Velykket kveld ble det uansett! Godt nytt år til dere alle! 

- Frylma4 Kommentarer


hits