Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter, som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Ylva

I dag har endelig dagen kommet: Ylva er 20!!! 18 var høydare, 19  var ganske kjedelig, men 20 forandrer alt! Nå er hun ikke engang tenåring! So first of all: gratulerer så mye med dagen jenta vår!! Håper du har hatt en fin dag sammen med Madde og meg hittil og at du får en fin kveld videre med familien :) Håper også du ble fornøyd med gaven din - meg (med gavebånd!!) og muffins! (foreløpig.. hysjhysj)

Siden Ylva og Madde skrev så fint om oss alle i julekalendren vår, så tenkte jeg å si litt om Ylva nå. Siden det er hennes dag i dag synes jeg det passet bra .

Ylva er en utrolig herlig jente. Jeg har kjent henne lenge, og hun har også vært bestevenninen min lenge. Hun er akkurat sånn en bestevenninne skal være, om ikke bedre. Hun trenger ikke fortelle deg at hun er der for deg uansett hva - hun har allerede vist at hun er den vennen. Den vennen du kan ringe midt på natta uten å nøle, som sitter oppe med deg hele natta selvom hun skal opp tidlig dagen etter - enten det er noe spesielt eller man bare vil ha en å snakke med. Den vennen som holder kontakt og interesserer seg for hva du gjør selvom hun er langt borte. Den vennen du vet at ikke har tenkt seg noe sted, som alltid kommer til å være der. Den vennen som alltid får deg til å smile uansett hvor dårlig ting går. Og pluss med Ylva; hun er den kreative vennen som alltid gir deg koselige kort med bilder av dere og side opp og side ned om vennskapet deres. Hun er også den vennen som får deg til å føle deg spesiell og verdifull. For meg er hun iallefall den vennen, og det er akkurat en sånn bestevenn jeg trenger.

Jeg sier ikke at vi aldri er uenige og at alt alltid bare er fryd og gammen, men det er jo også veldig fint; vi kan være uenige, men samtidig være like gode venner rett etterpå. Vi har vel hatt våre diskusjoner, men vi har aldri hatt noen ordentlig krangel troor jeg. Og ingen av oss er særlig langsure så hvis det er en uenighet, tar det ikke lang tid før vi er back on track!


2010                                                                         2011

Hove 2012                                                    London 2012

Newyears 2012

Det er alltid koselig å være med deg, du stiller opp når du trengs, du er flink til å lytte, lett å snakke med og gir gode råd, og jeg vet at du alltid kommer til å være her for meg. Du er god å ha, Ylva! Jeg er veldig glad for at jeg har deg, og ikke minst utrolig glad i deg! 

Gratulerer med dagen igjen!!

- Frida

 1 Kommentarer


New years

Venner, musikk, dans og drinker - nyttårsaften stod til alle forventninger, og mere til. Ikke bare fikk jeg ha det gøy og danse hele kvelden med mine to beste jenter, men jeg fikk også tilbragt tid med kjæresten min og sett igjen mange av vennene mine som er spredt over hele landet (og utlandet for den sakens skyld). Mitt trofaste filmkamera var med, noe som har blitt en liten vane etter at jeg fikk det. Vi fikk filmet en god del, problemet var bare at det var ganske mørkt i lokalet vi var i og dermed ble de fleste filmene nesten helt sorte. Men heldigvis funket det å endre litt lys på noen av dem, slik at det går an å tyde noe av det som skjer på filmen. Så, etter mye aktiv jobbing på det nye filmredigeringsprogrammet mitt, er filmen fra newyears endelig ferdig! 

Jeg har redigert litt før, men dette er faktisk min første fullførte film!  "Øvelse gjør mester," som de sier, så ett sted må det jo starte.
Jeg tar gjerne imot både ris og ros. Håper dere liker den! 

 

 

- Frida0 Kommentarer


Godt nytt år!

Godt nytt år!

Gårsdagen ble feiret med kalkun og tilbehør på middag hos Thomesine en god venninne av Frida, Ylva og meg. Deretter var det klart for å samle resten av gjengen. God musikk, gode drinker og mye dansing ble resten av kvelden fylt med, før vi tok turen ut, som alle andre, klokken 00.00 og så på fyrverkeriet! Resten av natten er enten spist opp av jellyshots eller danset bort! Velykket kveld ble det uansett! Godt nytt år til dere alle! 

- Frylma4 Kommentarer


Svar på spørsmålsrunde

1. Kan dere ha videoblogg?

- Det kommer litt filmsnutter her og der, og vi kan filme litt på nyttårsaften? Men noen konkret videoblogg kommer ikke med det føste. 

2. Hvor høye er dere?

- Madde: 1.63,5
- Frida: 1.62
- Ylva: 1.65

3. Har dere lappen? Åssen bil har dere?

- Madde: Jeg hadde, les mer om dette HER
- Frida: Jeg har lappen og egen bil - en søt, liten og rød Daihatsu Charade fra 1987! 
- Ylva: Har lappen, men ikke bil- nå skal det sies at jeg ofte får låne Kim sin da, som er en BMW


4. Når har dere bursdag?

- Madde: 8. mars
- Frida: 9. mars
- Ylva: 24. januar


5. Planen til nyttårsaften?

- Da skal "gjengen" samles og feste sammen, det skjer ikke ofte så lenger da mange har flyttet hit og dit- så det gleder vi oss til!


6. Beste venner uten hverandre?

- Madde: Haha nei dette ble litt vanskelig
- Frida: Karro og Celine, selvom vi ikke sees så ofte lenger
- Ylva: All my girls, you know who you are

7. Hvor lenge har dere danset?

- Madde: Mine første piruetter tok jeg i en alder av fire. Så nesten hele livet.
- Frida: Jeg har danset i 11 år. 
- Ylva: Tja.. siden jeg var ni tenker jeg8. Hvor jobber dere?

- Madde: Accessorize på Farmandstredet i Tønsberg
- Frida: Jeg har søkt etter en jobb i Porsgrunn, men de få som trenger hjelp trenger det mens jeg har skole, så har ikke fått noe napp enda. 
- Ylva: Siden jeg har studert det halvåret her har jeg ikke jobba, men før jobba jeg der Madde jobber nå

9. Har alle kjæreste?

- Nei, Frida og Ylva er i hvert sitt forhold, mens Madelen er nokså singel


Frida og Christian, bare Madelen og Ylva og Kim

10. Hvilken ungdomsskole gikk dere på?

- Madde: Borgheim ungdomskole
- Frida: Teigar Ungdomsskole
- Ylva: Samme som Madde, Borgheim

11. Krangler/diskuterer dere ofte?

- Nei, det er vel ikke ofte. Det hender selvfølgelig vi er uenige og diskuterer om ting, vi er greit sta alle mann, så da blir det jo litt sånn- men da tar vi en prat også blir vi ferdig med det. Ingen av oss er langsinte, så det ender alltid godt. 

12. Planer til sommerferien?

- Madde: Jeg er verdens dårligste til å planlegge så langt frem i tid, men håper på å jobbe litt, en tur til middelhavet og noen dager i båt på sørlandet
- Frida: Forhåpentligvis få meg en jobb og jobbe så mye som mulig, så ingen store planer, men skal ikke se bortifra en liten tur sørover.
- Ylva: Jeg har veldig lyst til å dra på Hove igjen, også blir det forhåpentligvis en familietur til et eller annet varmt strøk.


13. Hvorfor blogger dere?

- Vi fant vel ut at det var en fin måte å oppdatere hverandre, familie og venner på nå som vi flyttet litt hit og dit, også tenkte vi kanskje at det var noen andre og som kunne finne det interessant. 

14. Favorittblogg?

- Madde: Det trur jeg nesten må bli Fotballfrue sin, hun oppdaterer ofte, skriver om det som intereserer meg og virker som en veldig jordnær person.
- Frida: Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er så aktiv i bloggverdenen, så har ingen favoritter.
- Ylva: Jeg har vel kanskje ingen favoritter, men er innom Fotballfrue hver dag.

15. Snuser/røyker dere?

- Nei! 

16. Har dere noen bra filmtips?

- Madde: Alle tre Ringenes Herre filmene, Inception og selvfølgelig kjærlighetskomedien Ps. I love you
- Frida: Rock of Ages, og min gamle favoritt Sweet Home Alabama
- Ylva: This means war, og siden det er jul Polar ekspressen!

- Dette var spørsmålene for denne gang. Er det noe mer du lurer på, må du ikke være redd for å spørre! 0 Kommentarer


hits