Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter, som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
the sid shuffle

Før vi dro til Australia fikk vi en idé av læreren vår om at det var kult å ha en dans som vi kunne filme at vi danset foran ulike steder i Australia. De tidligere årene har de brukt kjente danser som Glow og Waka waka, men det nærmeste vi kom nå var vel Gangnam Style, noe som ikke passer så bra i Australia. Så vi fant The Sid Shuffle, dansen til Sid fra Ice Age 4, og fant ut at dette skulle være dansen vår. Flere steder, både i Sydney, The Red Center og på vestkysten, stilte vi oss opp og danset denne dansen. I Sydney, da vi skulle gjøre den foran operahuset, stilte vi oss opp og så ble det litt surr fordi noen ikke kunne den helt, så det tok litt tid før vi fikk begynt. Dette resulterte i at flere nysgjerrige mennesker stoppet for å se på opptredenen vår som viste seg å være mindre storartet enn hva de kanskje hadde forventet. Vi gjorde den forresten inne på et fly en gang også, men dette var ganske kleint og ikke helt vellykket.. Jaja, livet på fhs! 

Jeg har iallefall satt sammen denne filmen; en liten smakebit på Australiafilmen som kommer (når den blir ferdig)! Jeg har 500 filmklipp som skal ses gjennom og redigeres, så det kan ta litt tid! 

 

The Sid Shuffle, Australia 2013

- Frida2 Kommentarer


Lanzarote: the movie

Her kommer Lanzarote: the movie, som lovet. Jeg har jo fått et filmkamera av Christian som er veldig lite og lett, og dermed veldig greit å ha med rundt overalt. Lurer på om han kanskje angrer litt på at han ga det til meg etter at vi var på Lanza? 

Jeg synes det er utrolig koselig å se på filmer fra turer jeg har vært på eller ting jeg har vært med på, bilder er gøy det, men med film får du liksom hele stemningen. Lanzarote er mitt favoritt-sted i verden (av de jeg har vært på hittil), og jeg liker meg veldig godt der. Jeg har vært på Lanzarote minst én gang i året helt siden jeg ble født, så det begyner jo å bli noen ganger. Derfor er det veldig koselig å ha denne filmen å se tilbake på, både fordi jeg hadde en kjempefin tur med Christian og familien, men også fordi du ser mye av stedene vi pleier å være på og så videre. Håper dere liker den! 

Lanzarote, Christmas 2012

Samtidig må jeg jo si at det endelig erfredag og jeg har frihelg! Det er jo siste helgen før jeg drar, så jeg har tenkt meg hjemover. Helgens planer er å handle inn det siste jeg trenger til Australia, være med familien, Christian, og jentene mine; vi skal blant annet ut en tur i kveld, ellers slappe av, filmkveld med jentene på søndag, og ja, kose meg og nyte den siste tiden hjemme før jeg drar. 

Håper du får en fin helg :)

- Frida1 Kommentarer


hits