Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Lille My og solariumet

Siden det regner i bøtter og spann tenkte jeg å ta en tur i solariumet. Det er år og dag siden jeg var det sist, i tillegg var det gamle stedet mitt lagt ned, så jeg tuslet ned i regnværet til brun og blid.

Siden jeg har planer om å jukse litt med brunfargen fremover tenkte jeg å være økonomisk og kjøpe meg et slik solkort som man kan spare noen prosenter og kroner på. Jeg trykker på skjermen og ingenting skjer. Trykker litt hardere, men fortsatt så står valget på skjermen mellom solkrem og solpass. Det var da det slo meg, denne maskinen er med knapper, ikke med touch som jeg trudde i første og andre omgang. Kjenner jeg blir grådig flau over meg selv og trykker på KNAPPEN for solpass, men siden jeg ikke hadde et solpass fra før av, fant jeg rett og slett ikke ut av hvordan jeg kunne få et nytt solpass.

Snur meg litt og ser ut over sengene, ser et korthull og snarttenkt som jeg er, putter jeg BANKKORTET mitt inn i korthullet. I det jeg skyver det ekstra godt inn legger jeg merke til den minste skriften i historien "NB. Ikke vanlig bankkort, kun solpass." Flott! Prøvde forbrilsk å lirke ut kortet litt fjern og føler meg flauere enn noen gang. Skjønner at lirkingen min ikke fungerer og fisker frem mobilen for å ringe kundeservice. Århundrets hyggeligste mann forstår problemet mitt og sier han skal ringe noen for hjelp, det må nemlig ordnes manuelt. På dette solsenteret er det ikke en levende sjel som jobber, så han betrygger meg med at det kan ta litt tid og at noen vil ringe meg.

Legger på telefonen og blir egentlig hanske oppgitt over meg selv. Prøver å fiske ut kortet noen minutter til og klarer det endelig! Fantastisk! Finner frem lommeboken og bestemmer meg for å bruke myntene mine isteden. Putter på penger og mobilen ringer. Det er en annen overhyggelig mann fra brun og blid, forklarer at jeg klarte det og takket for hjelpen. Slenger meg i solariumet og får hvertfall satse på at jeg blir brun og blid! Neste gang jeg skal ta sol skal jeg ha meg med bruksanvisning.

- Madelen


  

Malin
ingen juksing snuppa ;*
22.05.2013, 18:23
URL: http://frkwhite.blogg.no
Frida
Hahaha.. som du ville sagt; ler så jeg griner!! Er ikke du verdens herligste så vet ikke jeg! :*
24.05.2013, 07:20Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits