Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
30 days challenge, day 29

"3 ting du vil gjøre før du dør"

1. Det jeg HELT klart må få gjort, og som jeg alltid har sagt at jeg skal og vil gjøre, er å hoppe i fallskjerm. Det virker så utrolig kult å bare kaste seg ut og seile nedover. Jeg tror nok aldri jeg kommer til å ta kurs og trening til at jeg kan hive meg ut aleine, men å ha en på ryggen er nok godt nok for meg.

2. Jeg har veldig lyst til å reise til et litt "eksotisk" sted. Jeg har alt vært i Cuba, men jeg vil gjerne til et annet sted og. Australia står høyt på lista, Bali høres utrolig deilig ut eller en øy som Madagaskar. Så på dette punktet er det ikke èn bestemt destinasjon, men det er å komme seg til et skikkelig eksotisk og idyllisk sted langt borte fra Norge.

3. Tja.. det her er ikke lett altså.. Du har jo det litt klisjè svaret da; få unger og bli gift, men i det siste har det faktisk blitt mer "aktuelt". Om ikke så aaaltfor mange år håper jeg virkelig at jeg har fått noen unger. Det er ikke noe hast å bli gift, men jeg vil jo gjerne ha et bryllup- kanskje på stranda i et deilig sydenland(?) og den fine hvite kjolen.

- Ylva 


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits