Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
30 days challenge, day 26

"Tre sanger som minner deg om Frylma, og hvorfor"

1. Flytta på dej med Alina Devecerski - Denne sangen minner meg både om Frylma og om Hove. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi satte cdspillern til Madde på full guffe i campen vår, og hørte på denne! Vi sang av full hals alle mann, og jeg føler at Madde, Frida og jeg har en ekstra forkjærlighet til denne sangen. Hver gang den spilles på en fest, spretter vi opp og synger av full hals!

2. Starships med Nicki Minaj - Åh.. Denne sangen blir jeg aldri lei av! Som de danserne vi er, så har vi tre klart å lage en aldri så liten dans til refrenget som alle gjør likt. Jeg blir bare glad av tanken på sangen, og den får meg alltid i godt humør- både fordi den er så god, og fordi den minner meg om jentene.

3. I love it med Icona Pop - Dette er vel igjen en "Hovesang". Den ble også spilt en god del ganger i campen, og om vi er på fest nå og den spilles, så er det opp av stolen, og allsang. Denne er det også ganske mye fart i, så noen dansetrinn følger også med!

- Ylva


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits