Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
30 days challenge, day 27.

 • Jeg har alltid vært veldig glad i å danse, alt fra hip hop til ballett og det som finnes i mellom. Men etter tre år på vdg hvor jeg skulle måles i karakterer og på hvor flink jeg var, ble det mer arbeid enn gøy, selv om jeg absolutt ikke angrer på at jeg valgte å gå den veien. Det er mange faktorer som har spilt inn her og når jeg var ferdig på skolen var jeg rett og slett lei. Nå etter ett år med pause kjenner jeg at det rykker litt i dansefoten igjen, men jeg er ikke helt sikker.
   
 • Jeg er en veldig kreativ person og trenger et sted jeg kan få utspring for min kreative halvdel. Det har vært som nevnt ovenfor dans, men jeg er også veldig glad i å sette inn bilder i album, pynte og lage kort. I tillegg hender det at jeg maler litt. 
   
 • Det som er det vakreste i hele verden er når solstrålene treffer havet, og jeg kan sitte i timesvis å bare se på det. Selvfølgelig er det jo et stort pluss om jeg kan dyppe tærne i vannet og ta meg en svømmetur også da.
   
 •  Jeg elsker å oppdage ny musikk, enten det er en ny artist eller et band som ingen har hørt om før. Og det som er litt morsomt er at det hender jeg finner et band også går det to-tre år, også er de plutselig blitt kjent og musikken dems spilles overalt. 
   
 • Det her var faktisk skikkelig vrient! Det er mange ting jeg liker å gjøre og har det bra underveis, men å finne fem ting jeg elsker å gjøre er faktisk utrolig vanskelig! Men den siste tingen jeg elsker å gjøre er å tilbringe tid sammen med venner og familien min. Jeg har ikke så stor familie at det gjør noe, og derfor blir kanskje vennene mine ekstra viktig for meg. Jeg har også opplevd en god del dødsfall i familien, så jeg vet at man må ta vare på de øyeblikkene man får og være fornøyd med det.

   

 - Madelen


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits