Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
30 days challenge, day 23

"Noe du gleder deg til"

Det som er nærmest i tid, og som jeg ALLTID gleder meg til, er 17. mai! Jeg elsker den gode stemningen det alltid er, uansett vær, alle er litt ekstra hyggelige med hverandre, og jeg kan få ta på meg bunaden. Nå er det jo bare to dager til også, så det blir bra!

 

Jeg gleder meg til sommer og ferie, og spesielt Tyrkiaturen Kim og jeg skal på! Vi drar i slutten av juni, og kommer hjem i begynnelsen i juli. Det blir sol, varme og vann i to uker- can't wait!

Også må jeg jo si at jeg gleder meg til å komme meg ut av huset, flytte for seg selv igjen og kunne styre ting litt mer etter meg og mitt. Og ikke minst, så gleder jeg meg faktisk til å starte og studie igjen. Jeg skal ikke klage på hverdagen min nå, jeg jobber jo en god del, men det skal egentlig bli fint å gå på skolen igjen, og ta et studie som jeg virkelig tror kommer til å være midt i blink!

- Ylva


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits