Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
30 days challenge, day 8

"Smykkene dine"

Jeg har en god del smykker som henger rundt på rommet, så jeg tenkte å spare dere for masse gamle greier som jeg ikke bruker engang, så derfor har jeg valgt å ta frem de jeg bruker mest.

  
1.                                                      2.                                                     3.

1: Det første kjedet fikk jeg faktisk av Kim, haha klisjè? Vel.. det må sies at jeg hadde ønska meg det lenge, så det var et ønsker fra min del. VIngen min, ah, jeg elsker det! Uheldigvis har det mista noen steiner, men det gjør ikke meg noe. Hjertet kjøpte jeg vel på Forever 21 sist Londontur, og det er også et som jeg er blitt veldig glad i.

2: A&C-kjedet passer til det meste egentlig. Det eneste som jeg ikke er så fan av med det, er at det lager noe sykt med lyd når man beveger på seg, men det får være greit. Haha, ja enda et hjerte- er ganske glad i hjerter som dere kanskje har sett? Kjøpte det til meg selv, enkelt og greit. Og den kule edderkoppen, awesome! Den fikk jeg av min lillebror, og imponerende nok, så valgte han det ut helt selv!

3: Det første kjedet der bruker jeg ganske så mye, kanskje mest av alle kjedene som jeg har bilde av her. Funker til så å si alt. Steinen i midten fikk jeg av en kompis, de gutta imponerer innimellom altså, og jeg syns det er veldig fint. Og det siste der har jeg egentlig ikke brukt på en stund, men fant det frem når jeg skulle lage det blogginnlegget- syns det er ganske søtt.


Dette kjedet er absolutt favoritten- hvittgull og diamanter, så what's not to like? Jeg fikk det av farmor til konfirmasjonen, så det betyr selvfølgelig litt ekstra for meg. Det er på så å si hver dag, tar det ikke av med mindre jeg skal bytte til et annet egentlig. Ah, love it!

- Ylva


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits