Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
30 days challenge, day 11

"Konserter du har vært på"

Jeg har jo vært på Hovefesivalen de to siste årene, og der har jeg fått sett alt fra Snoop Dog og Mac Miller til 30 Seconds to Mars og Robyn. I fjor var jeg russ, og da var jeg selvfølgelig på Landstreffet i Stavanger, og der fikk jeg bla. sett Skrillex, Kaizers Orchestra, Postgirobygget og LMFAO. Av de jeg har nevnt nå, så må jeg jo si at LMFAO hadde desidert det beste sceneshowet! Hysteriske kostymer og rekvisitter, og fantastisk dans og morsomme sanger gjorde det til den ultimate konsertopplevelsen.

Sånn bortsett fra festivaler og treff har jeg også vært på noen få konserter. Når jeg var en god del år yngre var jeg på Maria Mena konsert, en ganske rolig og behagelig opplevelse. Var ikke akkurat hæla i taket, men absolutt en fin konsert. I fjor sommer var jeg på Green Day konsert, og for å si det sånn; jeg skjønner godt hvorfor de er blitt kåret til det beste livebandet for DET var stemning! Jeg var på den konserten med lillebror og pappa, men det satte ingen stopper! Jeg tror ikke jeg stod stille et eneste minutt mens de var på. Det var dans og hopp, hyl og allsang. De kommer tilbake igjen i sommer, men da har jeg klart å dobbeltbooke med en sydentur, så får det dessverre ikke med meg i år.. men det anbefales på det sterkeste!


Til slutt er det David Guetta konserten. Det var en bursdagsgave til Madde, og jeg ble heldigvis bedt med da hu fikk to billetter. Det var absolutt god stemning, og vi hadde fine plasser, så vi hadde full oversikt. Vi tok den kanskje ikke helt ut, da vi skulle rett til Rygge og avgårde til London med Frida etterpå, men jeg vil si at det var en veldig bra opplevelse!


Og sånn helt til slutt kan jeg jo nevne at jeg EGENTLIG skulle ha vært på Lil Wayne konsert og, meeen den ble flytta helt til oktober, så det får vente på seg.

- Ylva


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits