Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
30 days challenge, day 12.

"Et minne med Frylma"

Siden 94-kullet er å se i røde bukser om dagen og russebussene lager overskrifter i avisene synes jeg det kan passe godt med å ta fram en minne med Frylma fra russetiden. Vi var på landstreffet i Stavanger i begynnelsen av Mai, og det snødde, haglet, regnet, pluss og minusgrader og det var litt sol. Vi hadde alle årstidene pakket inn på en helg, i tillegg til høy musikk, artister og mye morro! Når det er så mange russ samlet på et sted, er det virkelig ikke lett å finne hverandre, men vi klarte hvertfall å samle oss til Skrillex og LMFAO-konsertene. 

Her er vi på LMFAO-konserten hvor det virkelig var helt fantastisk stemning! Og med tre danseglade jenter som oss blir det fort til at vi tar oss en dans sånn som vi gjør her. Bildene er hentet ut av et filmklipp, så beklager for dårlig kvalitet, men har du lyst å se resten av klippet kan du spole deg fram HER til 02.22.


 - Madelen


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits