Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
the sid shuffle

Før vi dro til Australia fikk vi en idé av læreren vår om at det var kult å ha en dans som vi kunne filme at vi danset foran ulike steder i Australia. De tidligere årene har de brukt kjente danser som Glow og Waka waka, men det nærmeste vi kom nå var vel Gangnam Style, noe som ikke passer så bra i Australia. Så vi fant The Sid Shuffle, dansen til Sid fra Ice Age 4, og fant ut at dette skulle være dansen vår. Flere steder, både i Sydney, The Red Center og på vestkysten, stilte vi oss opp og danset denne dansen. I Sydney, da vi skulle gjøre den foran operahuset, stilte vi oss opp og så ble det litt surr fordi noen ikke kunne den helt, så det tok litt tid før vi fikk begynt. Dette resulterte i at flere nysgjerrige mennesker stoppet for å se på opptredenen vår som viste seg å være mindre storartet enn hva de kanskje hadde forventet. Vi gjorde den forresten inne på et fly en gang også, men dette var ganske kleint og ikke helt vellykket.. Jaja, livet på fhs! 

Jeg har iallefall satt sammen denne filmen; en liten smakebit på Australiafilmen som kommer (når den blir ferdig)! Jeg har 500 filmklipp som skal ses gjennom og redigeres, så det kan ta litt tid! 

 

The Sid Shuffle, Australia 2013

- Frida


  

Ylva
Fantastisk bra! Digger det :D
15.03.2013, 21:15
URL: http://frylma.blogg.no
Frylma
Likeree!
15.03.2013, 21:19
URL: http://www.frylma.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits