Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Harrytur

Tidlig til mårra'n idag satte fem trøtte tryner seg inn i bilen og kjørte avgårde til Horten for å så kjøre til Nordbysenteret. Der gikk pappa, lillebror, kompis av lillebror, Kim og jeg rundt i noen timer, kjøpte mat og klær og tok halv to-ferja hjem igjen.

På båten fikk vi utrolig god lunsj, så vi satt der fra vi gikk på båten til vi ble kasta ut. En tur på taxfree'n ble det selvfølgelig, og der kjøpte jeg sprit heeelt selv- woho! Også kjøpte jeg noe så fancy som neglglitter, så det tenkte jeg å prøve nå, så får vi se om det funker så bra som jeg håper!

- Ylva


  

Marie
Koselige bilder!
04.02.2013, 11:09
Frida Eline
Har dere blogg pause? :(

Fine bilder <3
05.02.2013, 17:10
Frida
Neida, er bare mye som skjer om dagen :) Jeg hadde frihelg i helgen og pakker og ordner til Australia, så ikke så mye tid til overs.. Men skal prøve å blogge litt i dag :)
06.02.2013, 11:01Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits