Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
It's the birthdaygirl

Dagen idag starta ganske tidlig. Jeg skulle opp på Re og ha min herlige matteklasse, og til min store glede fikk jeg bursdagsang før vi startet timen- veldig koselig! Så nar turen til Frida, plukka opp Madde i by'n først, og når vi kom til Frida var det muffins, pølser og partyhatter. Av Frida og Madde fikk jeg et fantastisk herlig iPhonedeksel, love it!


Etter å ha vært hos Frida, som forresten var så snill som kom hjem bare for å være med meg idag, så var det hjem i familieselskap. Da var det alt av stort og smått som møtte opp, og det er jo alltid like hyggelig! Bråkete, ja, men veldig kos. Kusina mi, hu yngste- Lydia, er litt av et sjarmtroll, så jeg fikk knipsa et bilde av oss da hu lekte med barbiene mine, storfornøyd da ser du!

Etterhvert roa ting seg, og det er ikke feil. Frida kom over en tur, og Kim, hu og jeg satt og snakka en god stund før jeg sa at nå var jeg sliten og ville i seng. Jeg har hatt en utrolig fin dag, og kost meg masse! Det er litt rart å være 20, ute av tenåra og nå er det fint lite som hindrer meg. Må si at det ikke var feil å kunne kjøpe sprit da! Som jeg sa da jeg gikk inn på polet istad: "welcome to my kingdom".

Ellers var det etterspurt hva jeg fikk; stort sett var det penger- og det kommer absolutt godt med! Også fikk jeg en krølltang, det trenger det rette håret mitt, en genser og armbånd av min herlige bror- traff blink som vanlig, han. Sølvgaffel av farmor, skal ha tolv, så nå mangler jeg bare fire, og så har jeg fått penger jeg skal få bruke på sydentur til Kim og meg av Kim. Utrolig takknemlig for alt, og setter pris på alle gratualsjonene jeg har fått idag- dere er skjønne!

- Ylva, 20 år- faktisk!


  

Malin og Cecilie
Gratulerer! :-D
24.01.2013, 23:14
URL: http://www.malinogcecilie.blogg.no
LINDA JOHNSEN
oi så sø tt deksel
24.01.2013, 23:28
URL: http://lindahjohnsen.blogg.no
Tiril-Marie - kommenterer ALLTID tilbake!
Gratulerer til henne ^^
24.01.2013, 23:42
URL: http://tmm.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits