Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
14. desember

Da var det min tur igjen, og det er nå "del to" av min lille adventsoppmerksomhet til jentene mine, og da var det Madde som fortjener en liten oppmerksomhet. 

Madde tok jo stafettpinnen her om dagen, og da fikk dere jo vite hvordan vi møttes, og har du ikke lest det, så er en kort oppsummering av det at vi møttes via dans. Etter en liten stund ble vi bedre kjent med hverandre, og siden det har vi holdt sammen! Madde og jeg har både hatt våre oppturer og nedturer, men uansett hva vi har "møtt på", så har vi holdt sammen- og godt er det! Etter å ha vært såpass lenge med Madde, så veit jeg at jeg virkelig ikke klarer meg uten denne jenta, og jeg har planer om å flytte inn på gamlehjemmet med henne når vi blir gamle og grå. 

Denne jenta er noe for seg selv! Hu har en fantastisk personlighet, hu er sprudlende og (nesten) alltid i godt humør! Sta som få, men det er bare bra, hu er ei jente med meninger og står for det- hu er kanskje blond og kommer med sine gullkorn i ny og ne, men en dum blondine er det siste hu er! Hu stiller alltid opp for deg og er 100 % til å stole på! Jeg har aldri vært redd for å komme til Madde om det skulle være noe, for jeg veit at uansett hva det er, så støtter hun meg og dømmer meg ikke. Jeg har ringt henne midt på natta, hu har kommet løpende (kjørende) når jeg sier at jeg trenger en god klem og en armkrok å ligge i- hu er alltid der for deg! Jeg håper virkelig at alle har en "Madde", men jeg vil faktisk påstå at ei som hu her, finnes det bare en av, og hu har jeg fått som bestevenn! This girl is one of a kind!

Maddemor? Du er virkelig god å ha, og jeg kunne ikke byttet deg ut for noe i hele verden for jeg veit ikke helt hva jeg skulle gjort uten deg- jada klisjè og det som er, men jeg er en smule glad i deg og da må jeg bare få sagt det!! Jeg elsker deg, gullet, og jeg setter virkelig pris på at jeg har deg <3 

  

Så må jeg jo åpne en luke i kalendern, bare 10 dager igjen nå!!

- Ylva


  

Madelen
Du er beste du gullet! Love you big time!<3<3
14.12.2012, 14:50
URL: http://www.frylma.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits