Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
11. desember

Dette er jo en julekalender for oss tre jentene, og nå tenkte jeg å bruke den på å glede de to herlige jentene jeg har denne bloggen med. Jeg tenkte jeg kunne starte med jenta som står først i "Frylma" idag, nemlig Frida.

Frida er en utrolig herlig jente! Hu har et utrolig godt humør som smitter og det er ei jente man bare må bli glad i. Det må jo sies at Frida har også et visst temperament.. du vil helst ikke komme på feil fot med hu, men enn så lenge du er snill og grei, så er hu like snill og grei mot deg tilbake. Og er du på fylla med denne jenta, så kan det gå begge veier; du kan få en utrolig herlig og sprudlende jente, eller du kan få en noe mer sinna, sta og hissig Frida- men i såfall er all hard feelings glemt dagen etter. Langsint er hu ikke, vi blir ferdig med det der og da, også er det bare å move on.

Ikke minst er denne jenta veldig vakker, en utrolig danser og rett og slett en skjønn jente! Også må jeg jo si, noe jeg misunner STORT, at hu er alltid brun.. samma når på året det er, så er hu brunere enn alle jeg kjenner (det har selvfølgelig noe med at du bor på Lanza fra tid til annen, but still..). You're beautiful, girl, don't let anybody tell you otherwise!

Frida, jeg er veldig glad for at jeg har deg og at vi har det vennskapet vi har! Jeg håper alle har en som deg, for det gjør virkelig hverdagen til noe annet og du stiller alltid opp for de rundt deg!! Du bryr deg om hvordan folk rundt deg har det, og du vil mer enn gjerne hjelpe når det trengs- og det er jeg evig takknemlig for <3 I LOVE YOU!

Helt til slutt må jeg åpne enda en luke, og bilde begynner virkelig å ta form:

- Ylva


  

Frida
Du er litt herlig da! Tusen takk<3 Jeg savner deg jenta mi!
12.12.2012, 22:58Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits