Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.



Arkiv




Kategorier


Siste innlegg

Annonser








Hjemmehelg og bytting av linje

Ting går slag i slag om dagen, og selvom jeg har fått vært hjemme enda en helg nå, så får jeg ikke helt tid til å slappe ordentlig av. Når jeg først er hjemme er det venner og familie som skal besøkes, noe jeg selvfølgelig ikke har noe imot, men da flyr tiden avgårde. Jeg var jo hjemme helga som var, og skulle hjem på mandagsmorgen, men flink som jeg er, så klarte jeg å miste det flyet! Da ble det en ekstra natt hjemme- ikke noe jeg klager på, og bare to dager uten Kim, for han kommer på besøk i morgen alt. Da blir det hotell og greier og greier, så det gleder jeg meg til!

Siden sist har det vel ikke skjedd store greine. Datan min valgte å takke for seg, og jeg måtte på jakt etter ny data i Trondheim, noe som ikke var bare bare. Jeg var på litt av en rundtur, både i og utafor sentrum, og det hele endte med at jeg kjøpte meg ny data først når jeg kom hjem. Eneste jeg ikke har fått på plass er å hente ut alle bildene mine fra den gamle datan, noe jeg håper jeg får gjort snart, og det er jo utrolig kjedelig!! 

Ellers har jeg vel funnet ut av at lektor i realfag ikke var helt min greie, så jeg skal prøve å få bytta over til lektor i samfunnsfag etter jul. Om det ikke går får jeg flytte hjem vårhalvåret, og heller søke på nytt studie til høsten. Men enn så lenge får jeg bare holde ut, og prøve å stå på eksamenene som dukker opp en etter en om noen måneder. Wish me luck!!

Har ingen bilder selv, så slenger med et fra i sommer. Godjenta mi <3

- Ylva 






  

Madelen
Glad i'ræ<3
17.10.2012, 20:26
URL: http://frylma.blogg.no



Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:



hits