Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Herlig helg

Denne helga har vært utrolig deilig og avslappende. Jeg fikk besøk av Kim på torsdag kveld, og han var her hele helga. Vi gjorde ikke store greine, men var en tur i by'n- første gang jeg har vært der siden jeg kom hit faktisk, også tok vi en liten rundttur på skolen, bare så jeg kan vise han hvor jeg tilbringer store deler av tiden min. 

Ellers har vi bare slappet av, og jeg har endelig fått meg litt annen mat enn pølser og pizza. Jeg fikk ENDELIG taco- gud å godt det var!! Nå er det bare å ta fatt på en ny uke med mye skole og styr, og vips får jeg besøk av Frida og Thomesine, blir kos! Så nå vil jeg bare melde til min kjære bestevenn, og bloggsamboer, at jeg etterlyser et besøk i nærmeste fremtid! 

   
- Ylva


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits