Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Vel overstått

Da har jeg kommet hjem fra hytteture, og GUD å sliten jeg er! Vi hadde det gående fra to til to i går, og det kjennes på kroppen!

Vi ble kjørte opp til en parkeringsplass, og der fikk vi beskjed om å finne veien til hytta sjæl ved hjelp av et lite nedtegna kart. Vi klarte det vel på drøye 20 minutter, og da vi endelig var kommet frem var det bare å velge en seng for å så komme seg ut igjen, for da starta selve opptaksprøva! Det var alt fra å bade i innsjøen, svare på spm. om Trondheim (svarte du feil, kunne du likevel skaffe poeng om 4/5 på gruppa tok av seg et klasplagg) til å drikke en blanding av kaviar, egg, øl, tabasko, makrell i tomat og tran, og mime, syngeog ha standup for en liten faddergruppe.

MEN det viktigste, som egentlig avgjorde hele konkurransen, var den avsluttende sangen/sketsjen på slutten av kvelden. Etter en varm og lang dusj, og middag, var det tid for oppvisning av sangene. Det var ekstremt mye morsomt, men jeg vil påstå at gruppa vår var best- kanskje derfor vi vant! Haha, endelig en seier! Vi lagde en sang til melodien "Kjendisparty", så siden jeg ikke har noen bilder enda, håper jeg får det, så tenkte jeg å slenge med den fantastiske sangen vår: (ordene hytte, spanskrøret, her, kos, fadder og slumberparty måtte være med)

 Jeg ble bedt i et slumberparty av min fadder kjær,

til hytta var det langt å gå, men nå er vi her.

Vi ble delt i mindre grupper, til poster skulle vi gå, 

men vi var her for spanskrøret, og kos det ville vi få! 

Vi hadde en rap-del og, meen den husker jeg ikke!

Det var en UTROLIG tur med mye tull, dans og alkohol! 

- Ylva


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits