Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Opptakstur

Jeg har ikke hatt særlig med tid til å blogge, og når jeg var hjemme forrige helg prioriterte jeg vekk bloggen altså. Den siste uka har det vært skole, skole og skole! Jeg har levert de første øvingene mine, så jeg er skikelig igang! Kan også føye til at langhelga mi hjemme var utrolig deilig!! MEN det er ikke derfor jeg skulle blogge nå!

Alle linjeforeningene på NTNU har en opptaksprøve for alle førsteklassingene, og idag er det Spanskrørets tur! Vi skal ikke være på skolen, som noen er, men vi skal opp på en hytte og lekes oss i skogen først. Vi vet selvfølgelig ikke hva som kommer til å skje, annet enn at vi burde ha på oss klær vi ikke er glad i og ta med håndkle! Som dere kanskje skjønner er jeg rimelig spent på det her, så har nok endel å fortelle når vi kommer hjem igjen. Det blir en overnatting, så jeg får vel begynne å pakke litt sovepose og varme klær til etter opptaket!

En av de andre linjene på skolen hadde opptaksprøve på skolen i går, og en av tingene de måtte gjøre var å dytte en mutter gjennom hele Stripa (sentralbygningen på skolen) med nesa/munnen, mens de hadde sammenbundet hender og bein! Litt av et syn:

 

  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits