Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Småsyk og fire mnd

Idag våkna jeg med vond hals, verkende ører og vondt i hodet.. lite kult, men jeg klarte å komme meg opp og på skolen! Utover dagen ble jeg ikke akkurat bedre, og tror jeg kan melde feber, hvertfall antydning til det. Ikke akkurat gøy, men nå i starten er det ekstra viktig at jeg får med meg forelesningene som er. Kreves ganske mye av meg, at jeg frivillig klarer å dra meg opp av senga og komme meg avgårde, så litt flink syns jeg at jeg er. Resten av dagen går til avslapping, så må dessverre melde pass til fadderopplegg idag og, men sånn er det. 

Og angående den "andre delen" av overskriften, fire mnd, går rett og slett ut på at idag har Kim og jeg runda fire måneder sammen, "offiselt" hvertfall, haha. Fire mnd er vel ikke akkurat kjempe lenge eller noe "spesielt", men jeg kan si at jeg har aldri vært noen typisk "kjæreste-jente". Har ikke likt det noe særlig, og det lengste forholdet jeg har hatt er, tror det eller ei, på bare tre korte måneder. Så det at jeg har vært i et forhold nå i fire, og har ingen planer om å ende det, er ganske stort for min del! Er tydeligvis et eller annet med Kim som gjør at jeg har ingen problemer med å være i et forhold, og det er jo ganske så bra! Og gutten min? Jeg elsker deg! 


<3 

- Ylva


  

Frida
Hvordan har du fått til det bildet?? :D
22.08.2012, 23:36
Ylva
Brukte Picasa, gratis redigeringsprogram! Du burde prøve det :D
23.08.2012, 07:49Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits