Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Rebus og sykling i fylla

Det skjer utrolig mye om dagen og jeg har derfor ikke hat særlig med verken tid eller ork til å skrive, men en liten oppdatering må til. Vi har hatt rebusløp i sentrum, noe som var utrolig gøy!! Vi lagde kleslenke, klipte av truselapper på fremmede, hjalp folk over Gamle Bybro, lagde grusengler og myemye mer- fantastisk gøy. Ellers var det fylla på lørdag, jeg prøvde meg på å sykle hjem, noe jeg aldri skal gjøre igjen! Det er farlig å sykle i fylla folkens, det er ikke innafor! 

Når jeg ikke har vært opptatt med skole og fadderopplegg, har jeg sett altfor mye Grey's og veldig snart har jeg sett ferdig sesong 7, only two to go! Jeg må ærlig innrømme at jeg syns det er litt tøft å starte opp, men jeg er bestemt på å klare det her! Men for all del, litt motivasjon tas imot med stor takk!  
- Ylva


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits