Hei! Vi er tre jenter fra Nøtterøy som på bloggen skriver om livet etter fullført vdg. Frida går på folkehøyskole i Porsgrunn, Ylva avbrøt studiene og skal nå jobbe, og Madelen har friår og jobber på Accessorize. Vi er positive og sprudlende jenter som håper du vil følge våres forskjellige hverdag her på bloggen.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Sist, men ikke minst

Siden både Madde og Frida så pent har presentert seg selv, så får vel jeg gjøre noe av det samme. Jeg har jo alt blogga endel, men tenkte å introdusere meg selv, og starte som de to andre; "Hei, jeg heter Ylva". Som de to andre er jeg 19 år, og fra den herlige sommerøya Nøtterøy. Egentlig er jeg fra Stavanger, men vi flytta til øya da jeg var åtte, så jeg er vel mer nøttlending enn siddis nå.


 Jeg tok studiespess med realfag på Nøtterøy vgs. fordi jeg ikke aaante hva jeg skulle gjøre videre, så da valgte jeg noen fag som gjorde at jeg hadde flest mulig dører oppe. Som dere kanskje har skjønt, så endte jeg opp med å bli lektor i realfag, eller- jeg skal PRØVE å bli det, forhåpentligvis har vi svar på det om fem år. 

Ellers har jeg én lillebror, Trym, på 16, og bor ikke lenger hjemme- logisk nok, men i heimen har jeg både mor og far. Mine to herlige venner, Madde og Frida, har jeg kjent en god stund, begge ble jeg kjent med via dans (jeg har danset i rundt seks år, og drev en danseskole med Madde i en tre års tid) - og det er to jenter jeg skal holde godt på! Også har jeg en herlig kjæreste, Kim, som jeg snart har vært sammen med i fire mnd, og har ingen planer om å gi slipp på han med det første heller! 


Om det var noe dere lurte på er det bare å spørre, iPhone har jeg fortsatt ikke fått meg, så instagram som Fridus og Madde har, det har ikke jeg, MEN jeg har twitter da- @ylvabamse, så der er det bare å følge meg. 

- Ylva


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits